PL. DELS ALBERS
DIUMENGE, 13 de maig, a les 19:30 h 

Preu entrada:   5 €  

ROBA ESTESA 
PRESENTACIÓ NOU CD

 

Roba Estesa és un grup de música en català que es determina amb un gènere propi, el folkcalentó. Parteixen d’una base de música d’arrel que fusionen amb d’altres estils amb l’objectiu de portar el posicionament polític a l’escenari festiu. Es reivindiquen com a dones i proposen noves dinàmiques per gaudir de l’oci i la música des de la visibilització i l’apoderament.
Amb una concepció molt clara d’espectacle global, Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.
Després de l’èxit aconseguit amb el seu primer disc “Descalces” (Grup revelació 2017 i Millor Disc de Folk als Premis Enderrock) tornen a Tàrrega en un concert especial que es convertirà en la primera actuació a la província de Lleida del seu nou treball discogràfic i apadrinaran la presentació del cartell de la 21a edició del Festival Paupaterres.

Fitxa artística: Roba Estesa són l’Alba Magriñà (bateria), l’Anna Sardà (baix, violoncel i veus), la Clara Colom (acordió diatònic i veus), la Clàudia García-Albea (violí i veus), la Gemma Polo (veus) i la Neus Pagès (guitarra i veus)
 
Video musical