CINEMA MAJÈSTIC
DISSABTE, 20 de maig, a les 20:30 h 


Preu entrada:   5 €
Venda anticipada: 

COBLA TÀRREGA
MOTIUS PER LA COBLA.
BANDES SONORES DE PEL·LÍCULA


La Cobla Tàrrega continua eixamplant el seu repertori que evoluciona any rere any ultrapassant els límits de la sardana de carrer fruit de la seva inquietud. Formada per joves i gent amb més de 25 anys d’experiència, de Tàrrega i arreu del territori: Igualada, Golmés i Bellpuig, és una barreja de joventut i experiència, ganes d’evolucionar i fermesa, bon humor i serietat, que dóna forma a un projecte que creix i genera il·lusió, sota la direcció artística de Joan Farreny i Mercè Salvadó.
La Cobla Tàrrega ha interpretat obres de concert, balls vuitcentistes, simfonies i suites, així com adaptacions de clàssics del jazz i de la cançó populars. Conjuntament amb la Coral Ramon Carnicer, ha interpretat obres de Morera, Casals i altres autors del món sardanístic, amb la Coral infantil del col·legi Sant Josep han adaptat, en versió per coral i cobla, música pop i de cantautor, com Blaumut i Lluís Llach, també ha estrenat balls de cultura popular  prou coneguts a Tàrrega… Però ara s’atreveixen amb conegudes bandes sonores de pel·lícules com El rei lleó, La Misión, Cabaret, El padrino, Eyes Wide Shut ... arranjades per instruments de cobla per Manu Duarte i Oscar Barqué. Aquest concert, amb projeccions de les pel·lícules interpretades com a teló de fons, clourà la V edició del festival Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent.
Fitxa artística: Maria Farreny (flabiol i tamborí), M. Mar Prati Joan Farreny (triple), Joan Farreny i Albert Gassó (tenora), Roc Satorres (contrabaix), Oscar Barqué i Manu Duarte (fiscorn), Marc Florensa (trombó), i Gregori Satorres i Xavier Solans (trompeta).