ESPAI MerCAT
Dissabte, 24 de març a les 22:00

Preu entrada: 5 €     


RECORDEU!! ELS MENORS DE 16 ANYS HAN D'ANAR ACOMPANYATS DEL PARE, MARE O TUTOR LEGAL!!

PAWN GANG PRETTY ASS WHITE NIGGASPAWN GANG

PRETTY ASS WHITE NIGGAS

 

Considerat el primer grup de música Trap en català, format a Barcelona a principis del 2000, ha anat pujant de manera exponencial amb més 35.000 seguidors en el seu canal youtube, on han penjat els seus polèmics videoclips. Les cançons d’aquests sis joves arriben des d’un primer moment a molts adolescents que se senten identificats amb la seva manera de trencar amb la realitat.  El 2013 llencen la seva primera maqueta i a meitat del 2015 comencen a encapçalar cartells i omplir sales.  L’abril de 2016 van presentar el seu primer treball discogràfic AL FINAL ES ASHO i el novembre de 2017 han tret el seu segon, que porta per títol el nom que corresponen a les sigles PAWN GANG, PRETTY ASS WHITE NIGGAS
Fitxa artística: Yung Mare, (Dídac Garsaball), Lil Guiu (Guiu i Solé), Good Jan (Jan Solé), Teuma Swag (Mateu Reñé), Monrra Swag (Ramón Reñé) Willfree (Guillem Roca)           

     

        

​​​​​VALTÒNYC
EL REINCIDENT
Valtònyc, malnom de Josep Miquel Arenas Beltran,  és un raper mallorquí detingut el  2012 per la Policia Nacional acusat d'enaltiment al terrorisme, apologia a l'odi ideològic, incitació a la violència i injúries a la corona. El 2017 fou condemnat a tres anys i mig de presó per l'Audiència Nacional i el Tribunal Suprem va ratificar-ne la decisió just fa un mes.
Una víctima més de la deriva repressiva contra la llibertat d’expressió que està travessant la democràcia espanyola en aquests moments. Casos com el seu o com el de Pablo Hasél, La Insurgencia, les obres retirades d’ARCO, el llibre censurat Fariña, són un greu retrocés i els volem donar veu.
Per aquest motiu l’hem convidat a presentar el seu nou treball 'El Reincident' un disc amb onze cançons on no cedeix i pel que s’han interessat mitjans com el The New York Times o Washington Post.

KUN&CHOOS 
PANDASTUDIO

 

Aquest  grup de música rap targarí acompanyarà els PAWN GANG, ja porten un parell d’anys composant cançons amb lletres compromeses i un energètic directe ple de sorpreses. Amb la participació de FIDEL VERA, beatbox.
Fitxa artística:  Kun (Carlos Conejero) Choos (Joel Hermosilla) JayBlax (Jordi Vila)


 Videos musicals