TEATRE ATENEU
DISSABTE, 5 de maig, a les 21:00 h 

Preu entrada:   5 €  


XAVIER RIBALTA AMB RAMON ANDREU
53 ANYS DE CANÇONS PEL MÓN I "XAVIER CANTA JOSEP PIERA"


Amb aquest concert Ribalta celebrarà els seus 53 anys de cançons arreu del món i farà un repàs a tota la seva trajectòria, així com també presentarà el seu darrer treball, Cants i encants, el nou disc on interpreta tretze poemes de Piera amb música de Ramon Andreu. Ribalta, Piera i Andreu han aconseguit una petita obra mestra, un d’aquests discs que no busquen la fama efímera i en el qual es percep que el cantant ha decidit fer allò que li venia de gust.
Els poemes tenen una temàtica diversa, toquen temes universals com la mort i la pèrdua però també incideixen en el present. És tracta d’un disc per posseir de forma material, amb el seu llibret amb el text dels poemes i  les referències biogràfiques i fotografies de l’equip que l’ha fet possible.  Un disc que, com diu un dels poemes, ens porta a “Palpar el temps. / Els jocs estridents dels infants / la corfa arrugada d’un vell… / Ara i ací: la vida inesgotable.”


Fitxa artística: Xavier Ribalta (veu), Ramon Andreu (Piano), Laia Terré (Cello), Xesco Grau (Flauta), Eduard Boleda (Viola), Vassil Lambrinov (Violin) i Xavier Roig (Cello)
 

  

Video musical