TEATRE ATENEU

Diumenge, 21 de maig a les 19 h 

 

 

Aquestes  dues formacions ens oferiran el Concert  Coral de  Primavera que aproparà a l’espectador un variat repertori coral amb polifonìa renaixentista, música popular, música de  cinema i de musicals de Broadway, góspel... i d’autors anònims del s. XVI, Händel, Uruñuela,  Josly, Erikson, A.Lloyd Weber, Passereau, J.M.Serrat, Oltra, J.Kander, G.di Marzi, Janequin, Coria, Taltabull, Angel Sans...

La Polifònica de l’Urgell, va ser fundada a Tàrrega, l’any 2000 per Angel Sans, actual director, juntament amb un reduït grup de persones de la comarca de l’Urgell motivats pel cant coral i amb bona formació musical.  Actualment disposen d’un repertori ampli i variat des del segle XII fins a l’actualitat i han interpretat obres com el Rèquiem i la Missa de la Coronació de Mozart, el Messies de Händel, Magnìficat i el Glòria de Bach i Vivaldi, la Novena Simfonia de Beethoven, c ors i àries de sarsueles, òperes i musicals…

La Coral Nostra Senyora es un cor mixte de 25 cantàires que es va iniciar en la seva infantesa a l’Escola Pia Diputació de Barcelona, i es tornen a retrobar al cap de 25 anys sota la direcció de Carles Grèbol, el seu fundador. La coral, de una gran qualitat técnica vocal, interpreta un repertori molt variat que va des de la polifonìa renaixentista, música popular, fins al cinema i Broadway.

Breu historial “Coral Nostra Senyora”.

Es un cor mixte de 25 cantaires que es va iniciar en la seva infantesa a l’ Escola Pía Diputació de Barcelona, i es tornen a retrobar al cap de 25 anys amb la Direcció de Carles Grèbol, el seu fundador. La coral de una gran qualitat tècnica vocal, interpreta un repertori molt variat que va des de la Polifonia renaixentista, música popular, fins al Cinema i Broadway, actuant per tot Catalunya.

 

“Polifònica de l’ Urgell”-cor de cambra

Va ser fundada a Tàrrega, l’any 2.000 per Angel Sans,actual director, amb un reduït grup de persones de tota la comarca de l’ Urgell,motivats pel cant coral i en una bona formació musical. Actua intensament per tot Catalunya, en un repertori molt ampli i variat des de el Segle XII fins a la actualitat. En el llarg d’aquests 16 anys ha interpretat conjuntament amb les millors corals i orquestres simfòniques de Catalunya, el “Rèquiem i la Missa de la Coronació” de Mozart, el “Messies de HÄndel”, Magnificat i el Gloria de Bach i Vivaldi, “La Novena Simfonia de Beethoven”etc..”,C ors i Àries de Sarsuela, òpera i musicals”.

 

Preu entrada: 8 € (preu únic) - 4 € (carnet amic)   Venda anticipada a Comercial Sans, Av de Catalunya 16,  tel.  973 310 529 i a la Botiga del Museu C/ Major, 11.