FITXA ARTÍSTICA

Ramon Cardo (saxo), Pepe Zaragoza (trompeta), Alberto Palau (piano), Jaume Guerra (baix), Roger Gutiérrez (bateria)

 

 

  COMPRAR ENTRADES  

Preu entrada:   10 € (anticipada) -  12 € (taquilla) -  6 € (carnet amic)

 

ESPAI MERCAT

Dissabte, 8 d'abril a les 22:30 h 

 

"Ramon Cardo & The Nyora Boppers" és el nou projecte del saxofonista valencià Ramon Cardo. Consagrat a l’escena nacional des dels anys 80, Cardo és sense dubte un dels valors més talentosos de la península.

Per aquest projecte el veterà saxofonista s’envolta de noves generacions de músics de jazz.  El concert del 13 de juliol de 2016 al Festival Internacional de Jazz de València, és el punt de partida i on van presentar el seu primer disc Introducing L'estètica musical del quintet es basa en el gènere Hard-Bop, un corrent del Jazz que neix als anys seixanta i que marca els fonaments del Jazz modern. L'estètica del hard bop modern és viva avui en dia en la majoria de músics actuals de referència, músics com Tom Harrell, Ralph Bowen o Victor Lewis segueixen les petjades iniciades als seixanta amb una percepció més moderna en l’àmbit compositiu.

A part de ser el líder del quintet  “Ramon Cardo & Nyora Bopers”, la Ramon Cardo Big Band, la direcció de la Clasijazz Big Band, UJI Big Band, a més de dirigir la Big Band del CSMV, ramon Cardo també es dedica a l’activitat docent en  el Conservatori Superior de Música de Valéncia i la direcció pedagògica del departament de Jazz de la “Universitat Jaume I” de Castelló. També és director titular de les Big Bands Clasijazz d’Almeria i Cotijazz de Murcia.