Tàrrega s'ha adherit al programa Apropa Cultura per afavorir l'accés a les programacions d’arts escèniques i música a les persones amb discapacitat o risc d'exclusió social. Si vols conèixer el funcionament d'aquest programa o t'interessa participar-hi, clica damunt aquest logo:

 

Informació de com arribar al teatre

El Teatre Ateneu disposa de 4 aparcaments, molt propers, per a discapacitats al C/ de la Comabruna.

Per accedir al Teatre Ateneu entreu per la terrassa de la cafeteria Ateneu i al fons veureu l’edifici. Podeu entrar pujant per una rampa situada a la banda esquerra de les escales.

Tota la planta baixa té accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes. En aquesta planta trobareu la taquilla, els lavabos, un del quals també està adaptat, i l’accés a la platea i les llotges.

El teatre disposa d’una llotja reservada a persones amb mobilitat reduïda amb lloc per dues cadires de rodes i dos acompanyants. Ara bé, si pots canviar-te a la butaca i ho prefereixes, et recomanem que agafis les butaques de platea contigües a un passadís. L’acomodador us donarà les indicacions oportunes i us ajudarà.

A l’amfiteatre no es pot accedir amb cadira de rodes ja que l’edifici no disposa d’ascensor ni elevador elèctric. S’hi accedeix a través d’escales.

Entrades i descomptes

Totes les entrades per discapacitats tenen un 20% de descompte i es poden comprar a taquilla o a la web www.tarrega.cat, presentant el carnet acreditatiu a l’entrar al teatre. La llotja número dos, la primera de la dreta, estarà reservada exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda i els seus acompanyants. Aquestes localitats només podran ser utilitzades per persones amb cadira de rodes. Les entrades no seran vàlides en cap altre cas. Estaran a la vostra disposició fins a 10 minuts abans de l’inici de la funció, moment en què, si no han estat ocupades es posaran a la venda.

Per garantir-vos una millor atenció us recomanem que aviseu amb antelació al telèfon 973310731 o al mail cultura@tarrega.cat

ATENCIÓ: Fins a la propera temporada  2017-2018 no estarà activada la venda on line d'aquestes localitats, per això us recomanem que si hi esteu interessats contacteu amb nosaltres al telèfon 973310731 o al mail cultura@tarrega.cat