Dissabte 19 de gener,  21 h.


FITXA ARTÍSTICA

AUTOR
Juli Disla i Jaume Pérez

DIRECTOR
Jaume Pérez Roldan

INTÈRPRETS
Sergio Caballero i Mireia Pérez

 

COMÈDIA

Preu:
20 € (consulteu descomptes)
5€ (menors de 18 anys)


Durada 60'

Pérez&Disla tonen a sorprendre’ns amb teatre en estat pur: dos actors, dos cadires, un text i res més. Res més que sentir-te identificat amb cada paraula, res més que pensar que estant parlant de tu tota l’estona. Un text que parla de tot sense concretar res, molt a l’estil de La gent i per això es torna universal.

Carinyo no tracta sobre el fracàs de l’amor, ni del seu triomf. Aborda la capacitat i la dificultat que tenim per unir-nos, per lluitar junts per allò en què creiem. No ens conformem amb detectar el problema: el que ens interessa és l’habilitat per afrontar-ho. Superar el narcisisme, el romanticisme.

Tu i jo ocupem el nostre espai en comú, l’espai en el qual hem compartit el projecte que vam iniciar molts anys enrere. Junts vam decidir on col·locar una cadira, on penjar una foto, on amuntegar la roba, on posar un matalàs, on una làmpada. Es aquesta bombolla construïda mútuament, que ens manté units i ens protegeix. Però també ens aïlla, ens tanca en nosaltres mateixos tallant els vincles amb el món exterior.  

Espectacle sense numerar amb públic a l'escenari