Dissabte 1 de desembre,  21 h  

 


FITXA ARTÍSTICA


AUTORES I DIRECTORES
Vero Cendoya, Marta Barrachina, Marta Pérez i Ramon Giné

 

INTÈRPRETS
Centres participants en el projecte: Associació Alba de Tàrrega, Cooperativa L’Olivera de Vallbona de les Monges, Centre Talma de Juneda, Residència Municipal d’Avis de Juneda, Acudam (Associació Comarcal Urgell D’Ajuda al Minusvàlid) de Mollerussa i Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles.

PROJECTE INSERCIÓ SOCIAL

Preu:
5 € (consulteu descomptes)
3 € Apropa Cultura i tarifa Apropa reduïda


Durada 70'

CHAPAMAMA o la fi del món neix de la voluntat de tractar un tema de conscienciació social imminent com és l'ecologia i el canvi climàtic, a causa de la intervenció de l'home en els sistemes naturals. Una recerca col·lectiva sobre com els nostres hàbits afecten en el medi ambient i l'impacte que tenen en la perdurabilitat del nostre planeta. Una reflexió sobre quina és la nostra responsabilitat social i individual envers les generacions que naixeran i creixeran a la Terra, tot això des d'una mirada poètica i artística, segell dels projectes d'Incursió.
InCursió Social és un projecte innovador i singular que busca afavorir el treball en grups de col·lectius que difícilment tenen accés a aquest tipus de propostes. Una experiència nova basada en l’estreta cooperació entre professionals implicats i participants, ja que la proposta artística passa perquè siguin ells els que fonamentin el procés creatiu d’un espectacle amb les seves aportacions i donant ales a la seva creativitat. En definitiva, que es converteixin en creadors i protagonistes d’una experiència teatral.

Espectacle sense numerar