CROTCH (ENTRECRUIX)  
BAAL


L’objectiu d’aquest espectacle és donar visibilitat a altres cossos, apropar al públic altres formes de pensar de gènere, formes que sempre han existit de la mà de persones Trans*, de les noves identitats lèsbiques i dels nous conceptes de família. El desconeixement fa molt de mal, i aquest projecte contribueix a la normalització de totes les diferents realitats de gènere i arriba a plantejar el “no gènere” com a possible solució a la desigualtat. 
Fan falta espais comuns on diferents col·lectius, sexualitats, identitats comparteixin pensaments i reflexions des del cos i amb el cos. És per això que en aquest projecte s’hi ha involucrat persones locals implicades i afectades. El fet de mesclar professionals amb no professionals aconsegueix transmetre sinceritat i valentia apoderant a tot l’elenc i també al públic. El resultat és un magnífic espectacle que aconsegueix trencar amb allò establert per a crear noves vies de comunicació i apropament cap al públic. CROTCH és un espectacle catàrtic, emocionant i transgressor, una experiència d’alt compromís artístic, social i polític.

* Activitat paral·lela: Taller dansa - teatre
Autoria: Catalina Carrasco Jover
Direcció: Catalina Carrasco Jover
Intèrprets: Catalina Carrasco, Reinaldo Ribeiro, Elena Lalucat i Aina Pascual Silvia.     HORA: 21 h · 50'                         LLOC: TEATRE ATENEU                  PREU:  10 €