Tàrrega lliurarà el proper dissabte 26 de novembre la 24a edició dels Premis Culturàlia en reconeixement a la tasca de persones i entitats en els àmbits social i cultural.
Els guardons, concedits pel Centre Cultural de Tàrrega i la Regidoria de Cultura, distingiran el Paupaterres (entitat), el Festival Musical d’Estiu de Ponent, que l’any vinent arribarà a la seva 25a edició; el periodista targarí Josep Castellà (persona), veterà cronista de l’actualitat local i comarcal; l’Escola Ondara (artista), amb una dilatada trajectòria en el món de les arts; Lo Pardal – Fundació Guillem Viladot d’Agramunt (comarcal), l’objectiu de la qual és donar a conèixer l’obra literària de l’autor; i la pel·lícula ‘Alcarràs’ (intercomarcal), guardonada amb l’Os d’Or a la Berlinale i escollida per representar Espanya als Oscars 2023.
La gala de lliurament serà oberta a tothom (20:45 h, al Teatre Ateneu) i inclourà audiovisuals posant de relleu el perfil de les persones i entitats reconegudes.

La figura del guardó és obra de l'artista targarí de forja Josep Castellana. La vetllada oferirà també l’actuació del grup amb arrels urgellenques Corb Band. El disseny i la construcció de l’escenografia són proposta del targarí Llorenç Corbella.

L’acte és obert al públic i gratuït amb reserva prèvia de localitat amb assignació de butaca, a aquest ENLLAÇ o, presencialment a la Botiga del Museu (c. Major, 11) a partir del 2 de novembre.