FITXA ARTÍSTICA

Laura Codina (flauta Travessera), Carles Pedragosa (acordió), Queralt Prats (viola), Jordi Santanach (clarinet baix), Alba Pujol (veu i tambor), Antonio Izquierdo i Neus Masó (coreografia i moviment)

 

DOSSIER PEDAGÒGIC

 

  COMPRAR ENTRADES  

Preu entrada: 5 €  -  2,5 € (carnet amic)

 

 

TEATRE ATENEU

Dissabte, 6 de maig a les 12, 16:30 i 18 h  

 

El batec és la primera música que escoltem molt abans de néixer. És probablement l’element sonor que millor sintetitza l’origen de la vida. El cargol és una icona de fragilitat i innocència, però també de constància i autonomia. En la cruïlla d’aquestes idees està el punt de partida d’aquest concert, on la disposició del públic és en un format reduït, al voltant dels intèrprets. Els petits interactuen amb els músics i circulen encuriosits per l’espai amb un contrastat joc sonor i visual que els estimula.

Es busca el gaudi de la música compartida entre nadons i intèrprets, pares, mares i germans, avis i amics. Cada concert és una experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu i el silenci creen moments intensos i sorprenents.

Tant important com els sons i la música són tots els altres elements presents en al concert: els nadons i els infants descobreixen que la música “es pot tocar” quan els intèrprets els acosten els instruments i aquests experimenten la vibració i la intensitat del so. Aquest projecte va conmptar amb l’assessorament del reconegut músic i pedagog portuguès Paulo Lameiro.