Dijous, 25 de maig a les 13:00 h i a les 20:30 h  

LA TERRA I EL LLOP (adaptació del clàssic d'Àngel Guimerà Terra Baixa, escrita per Marta Agustí )

FITXA ARTÍSTICA

Alumnes de 2n de Batxillerat d'Arts Escèniques de l' EASD Odara

Direcció: Marta Agustí

 

  ENTRADA GRATUÏTA 

 

La terra baixa envolcalla de malicia, engany i odi els esperits de la terra alta. Una dona possseida per una societat que no la valora, busca una sortida. Desperta la bèstia, l'home contra el llop, una lluita aferrissada per guanyar a ferida oberta que podreu olorar de ben aprop.

 

  Dimecres, 31 de maig a les 13:00 h i a les 20:30 h 

LA MORT  (de Woody Allen)

 

FITXA ARTÍSTICA

Alumnes de 1r de Batxillerat d'Arts Escèniques de l' EASD Odara

Direcció: Marta Agustí

  ENTRADA GRATUÏTA 

 

Una comèdia que embolica els personatges en una persecució absurda amb la mort de transfons. Una història divertida que ens farà riure i reflexionar sobre una de les preguntes bàsiques de la humanitat: com és la mort?

 

 

 

 

 

L'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara és un centre públic amb una dilatada trajectòria en l'ensenyament de les Arts.

El centre disposa d'una àmplia infraestructura de serveis i equipaments com són una aula d'audiovisuals per a conferències i activitats afins, una biblioteca especialitzada en Art i Disseny, una sala d’exposicions i diversos tallers específics (ceràmica, escultura, forja, fotografia artística, pintura, revestiments murals, talla en pedra i tèxtil). Igualment disposa d’espais de dibuix artístic i tècnic, maquetisme i il·lustració, així com d’aules-taller d'informàtica amb connexió ADSL a Internet i altres recursos de noves tecnologies.