Divendres 5 de maig a les 20:30h, a la Sala Marsà: Inauguració de l'exposició "10 anys d'Àliga a Tàrrega". L’Associació Guixanet i l'Ajuntament de Tàrrega ofereixen una perspectiva sobre la figura de l’Àliga de Tàrrega ara que es compleix el desè aniversari de la creació d’aquesta figura del bestiari local. L’Àliga constitueix un símbol de solemnitat i participa en diverses festes de cultura popular. Oberta fins al 21 de maig en l'horari habitual de la Sala.

Dijous 11 de maig a les 18:30h, Plaça Major: "L'Eixideta". La Festa Major concedeix protagonisme als petits de casa protagonitzant una cercavila de cultura popular. Com a novetat es presentarà, en el marc de L'Eixideta, l’Àliga Petita de Tàrrega, rèplica en miniatura de l’Àliga realitzada en commemoració del 10è aniversari de la creació d’aquest significatiu element de cultura popular.

Dissabte 14 de maig a les 13:00h, a la Plaça Major: "L'Eixida". La Festa Major atorga protagonisme als diversos elements del folklore tradicional local en una exhibicio de balls tradicionals. Enguany, a l'Eixida, s’homenatjarà de forma especial l’Àliga de Tàrrega commemorant el desè aniversari de la creació d’aquest símbol solemne del bestiari.

Dissabte 14 de maig a les 13:00h, a la Plaça Major: "La Nit del Tararot". Enguany La Nit del Tararot anirà precedida de la projecció d’un vídeo en homenatge a l’Àliga de Tàrrega commemorant el desè aniversari de la creació d’aquest símbol solemne del bestiari. L’audiovisual es projectarà a la façana de la Casa Consistorial mitjançant la tècnica de mapping.

L'Àliga de Tàrrega: Enllaç a la història, música i vídeos: Àliga de TàrregaInformació: Associació Guixanet.