LA GRAN PEGATINA
Dissabte 14 de maig – 24h.
Plaça de les Nacions Sense Estat
Entrada gratuïta

Aquest 2016 LA PEGATINA s’ha convertit en LA GRAN PEGATINA! Han passat a ser una Big Band de 13 músics i un videojockey! S'afegeixen a aquesta aventura molts músics. Entre ells, "La Canija" de D'Callaos, el Miki de MondoLoco, el Tuli (saxo de Leiva), Marcos Crespo (al trombó), Victor Guadiana (violinista heavy), Pipo Ti (cantant de reggae) i el videojockey francès Tibo Chenard. Començaran la seva gira al ViñaRock i arribaran a Tàrrega pocs dies després. Serà espectacular i tenim moltes ganes que els vingueu a veure! Única actuació a les terres de Lleida.

Després de 9 anys pujant als escenaris amb més de 500 concerts, ASPENCAT ha fet un nou abordatge amb “Tot és ara” (Halley Records). Un disc amb el qual la banda del País Valencià segueix explorant nous territoris entre el reggae, el Dancehall i el Dubstep. Aquest és un treball estilísticament més variat que els anteriors sense perdre, però, el segell electrònic dels sons greus, ni del llaüt, així com el missatge incissiu i crític que els caracteritza. Essent aquestes les seves senyes d’identitat que els han convertit en una de les bandes més reconegudes dins i fora del País Valencià.

MuntBand és un grup de versions format per joves músics enèrgics i experimentats. Interpreten un repertori amb les millors cançons del pop rock català, internacional i espanyol, d’ara i de sempre, amb una important secció d’ska. MuntBand ofereix un espectacle fresc, dinàmic, engrescador, amb una gran compenetració amb el públic i amb música 100% en directe!! La millor manera d’acabar la nit del dissabte de Festa Major.