PRESENTACIÓ ESTUDI CIÈNCIA CIUTADANA urGent estimar  
ADA VILARÓ & CAMP; JOSEP PERELLÓ


Presentació del resultat del treball de ciència ciutadana vinculat a l’espectacle urGent estimar d’Ada Vilaró i Josep Perelló que va inaugurar FiraTàrrega 2017. En aquest acte, l’equip d’investigació OpenSystems de la Universitat de Barcelona liderat per Perelló oferirà els resultats i l’anàlisi de la recerca sobre l’amor, la convivència, el respecte i l’acceptació de l’altre que es va dur a terme mitjançant la participació ciutadana.          HORA: 19 h                LLOC: PL. COMEDIANTS              PREU: GRATUÏT              

 


ASSAIG OBERT: ZH o 36 milions d'anys a 120 hm/h  
EMILIA GARGOT


Desprès de malmetre la Terra, destinem grans esforços a trobar nous planetes habitables...Imaginem per un moment que això ja ha passat i que estem instal·lats en aquesta mena de terra promesa on no hi ha res, només nosaltres i la nostra capacitat per canviar l’univers mental.


 
          DIA i HORA a determinar               LLOC: CAL TREPAT             PREU: GRATUÏT   
ASSAIG OBERT: Paintball
LES IMPRUXES


Aquest és el primer espectacle de carrer de la companyia de les germanes Peya. Paintball parla dels cops. Els que hem rebut, els que seguim rebent; i també els que nosaltres propinem. De com ens modifiquen i ens defineixen individualment i també com a col·lectiu. Un viatge a través d’un joc a quatre, tres intèrprets i un piano de cua. 

            HORA: 21:30 h                     LLOC: PL. MAJOR                    PREU: GRATUÏT