Dissabte, 7 d'octubrea les 21 h 

 COMPRAR ENTRADES 

FITXA ARTÍSTICA

AUTOR
Manuel Molins

DIRECTOR
Joan Peris

INTÈRPRETS
Ximo Solano
Josep Manel Cassany

 

Preu 15 € (consulteu descomptes)

Durada 90'

Un espectacle inspirat en el Hamlet de Shakespeare que prova de desconstruir el mite, generalment massa endolcit, manifestant les seves arestes i contradiccions. Una re-visió que ens parla de la complexitat de la tragèdia, de la inutilitat de la venjança ... Hi veiem el Hamlet maltractador de dones, assassí, que s’aprofita dels febles i que lliura el seu poble a l’enemic. Un “heroi” que sacrifica tothom del seu voltant per la seua “missió”. Amb Hamlet Canalla es pretén regirar la visió d’un dels personatges teatrals més grans de la història. Donen vida als personatges i ens posen en la pell dels “febles” dos grans actors de l’escena valenciana, Ximo Solano i Josep Manel Casany, aquest darrer va ser finalista als premis MAX de les Arts Escèniques 2017 com a millor actor protagonista pel seu paper en aquesta obra. 

Activitat paral·lela:

INAUGURACIÓ EXPOSiCIÓ 20 ANYS DE XARXA ALCOVER: DE PROJECTE A REALITAT I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

Biblioteca Comarcal de Tàrrega, dimarts, 17 d’octubre a les 20 h.

A càrrec de l’escriptora Isabel-Clara Simó, premi d’honor de les Lletres catalanes i presidenta d’honor de la Xarxa Alcover de Teatres.

La Xarxa Alcover és l'associació d'un conjunt d'ajuntaments, associacions, programadors teatrals, teatres, universitats i persones físiques de l'àmbit geogràfic de la llengua catalana, reunides amb l'objectiu de crear una estructura estable d'intercanvi que permeti la realització de gires coordinades d'espectacles teatrals en català de tot i per tot el territori de parla catalana: Catalunya, País, Valencià, Illes Balears i Andorra. Aquesta exposició revisa els seus orígens, desenvolupament i activitats al llarg de d’aquestes dues dècades d'existència.

L’exposcició romandrà oberta fins el dia 4 de novembre.