Divendres, 7 d'abril a les 20:00 h  

 

 

FITXA ARTÍSTICA

Ilusionista: Daniel Collado

Partenaire: Sara Gandini

Direcció artística: Daniel Collado

Dirreció tècnica: Cristina Soriano

Disseny d'il·luminació: Josemari  Alcázar

Disseny gràfic: Luis Olmedo

Durada: 1h. 15 min, (aprox.)

Tipus de públic: +6 anys.

 

Preu entrada: 8€

Les entrades es poden comprar a l'Associació Alba, El Gat del Rossal, el Museu Comarcal o online a botiga.aalba.cat

 

Daniel Collado, presenta  un espectacle de màgia dinàmic, participatiu, ple de sorpreses i moments divertidíssims gràcies a la seva experiència i qualitat màgica per a que tota la família gaudeixi. Collado és l’últim campió mundial del FISM (Festival Internacional de Societats Màgiques), una de les competicions més ben considerades i respectades pels mateixos mags en l’àmbit internacional.

L’objectiu d’aquest espectacle és doble: oferir una proposta cultural de qualitat a la població i, a la vegada, captar fons per a associacions i fundacions que porten endavant projectes socials, com és el cas de la Fundació Alba Futur de l’Associació Alba.

 

Il·lusions solidàries és un show dinàmic, participatiu i ple de sorpreses, protagonitzat per l’últim campió del món del Festival Internacional de Societats Màgiques en la categoria de màgia de prop i invenció. Collado va passar de l’enginyeria industrial a la màgia, i treballa constantment per oferir una proposta de qualitat, capaç de crear una atmosfera plena d’emocions intenses per a l’espectador.  Espectacle solidari a favor de l’Associació Alba – Fundació Alba Futur per a la construcció de la nova llar residència de Sant Martí de Riucorb