Divendres, 1 de desembre a les 21 h 

 COMPRAR ENTRADES 

FITXA ARTÍSTICA

EQUIP DOCENT
I CREACIÓ ARTÍSTICA
Vero Cendoya
Marta Pérez
Anna Barrachina
Natàlia Cadena
Ramon Giné

DIRECCIÓ PROJECTE
I PRODUCCIÓ
Ramon Giné i Núria Martí

Preu 8 € (consulteu descomptes)

Durada 60'

 

InCursió Social és un projecte innovador i singular que busca afavorir el treball en grups de col·lectius que difícilment tenen accés a aquest tipus de propostes, una experiència nova basada en l’estreta cooperació entre professionals implicats i participants, ja que la proposta artística passa perquè siguin ells els que fonamentin el procés creatiu d’un espectacle, amb les seves aportacions i donant ales a la seva creativitat, en definitiva, es converteixen en els creadors i protagonistes d’una experiència teatral.

Tot el procés creatiu culmina amb un enfrontament amb el públic i el resultat final d’aquests 3 mesos d’intens treball arriba al seu clímax amb l’estrena de l’espectacle als diferents teatres municipals de totes les poblacions implicades en el projecte. Aquestes presentacions es converteixen en esdeveniments molt especials i plens de màgia.
CENTRES PARTICIPANTS: Acudam de Mollerussa, Associació Alba de Tàrrega, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, l’Olivera de Vallbona de les Monges, Centre Talma de Juneda, Residència i centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu de Bellpuig i Residència Municipal d’Avis de Juneda.

En el següent vídeo podeu veure el seu últim treball, que varem poder veure la darrera edició de FiraTàrrega: