MONTSERRAT ESCOPINYA  


El Show de la Montserrat Escopinya us farà passar una nit estupenda i màgica amb la seva gràcia natural, una barreja de jocs de màgia i monòleg còmic. Un espectacle interactiu i participatiu, on la diversió està garantida.

Montserrat Escopinya és la peixatera del barri de tota la vida. També coneguda com a Sra.Berbe. Admiradora de Núria Feliu, la Montserrat és una dona estupenda; dinàmica, entusiasta i plena d’energia, xerraire com una mala cosa,picantona i fins i tot un tant atavaladora, però a la vegada entrañable i propera.
La seva aparició d’entremig del públic, fa que conecti directament amb aquest, creant un vincle de complicitat que mantindrà al llarg de l’espectacle. És capaç de generar una atmòsfera tant familiar i relaxada, que fins el més serio no podrá evitar riure de forma expresiva…Es manté en forma gràcies al aquagym que fa tres dies a la setmana amb les seves amigues, una activitat, que juntament amb la partida dels divendres al “cinquillo”, és sagrada!
No ha sortit de Catalunya durant els 69 annys que; acompanyen, i per aquest motiu el seu castellà és força limitat, el que va apendre a l’escola i el que practica amb algunes clientes esporàdicament. Està casada amb l'Antonio, peixeter i aficionat a la màgia, el qual li ha ensenyat quatre truquillos dels que n’està orgullosa i els fa sempre que té ocasió. 
Però ella també a desenvolupat un sisé sentit que li permet llegir la ment i manipular-la. Fins i tot és capaç de desafiar les lleis de la física, fent desaparèixer objectes o tranformant-los a dos metres de la vista del públic.


Intèrprets: Judit Fuster


            HORA: 23 h                     LLOC: BAR KIRIKÚ                   PREU: GRATUÏT