Diumenge, 5 de novembre a les 19 h 

 COMPRAR ENTRADES 

FITXA ARTÍSTICA

AUTOR
Eusebio Calonge

DIRECTOR
Paco de la Zaranda

INTÈRPRETS
Gaspar Campuzano
Enrique Bustos
Francisco Sánchez

 

 

 

Preu: 20 € (consulteu descomptes), 5€ (menors de 18 anys)

Durada 100'

La Zaranda celebra el 40è aniversari de l’inici del seu camí teatral caracteritzat per un un compromís existencial partint de les pròpies arrels, que l’ha conduit a una simbologia universal. Els seus recursos dramàtics són la recerca d’una poètica transcendent i compromesa sense perdre la quotidianitat, l’ús simbòlic dels objectes, l’expressivitat visual, un humor pertorbador, ... i com a mètode de treball, un rigorós procés de creació en comunitat.
La Zaranda, com un sedàs que preserva allò essencial i rebutja allò inservible, desenvolupa una poètica teatral lluny de fórmules estereotipades o efímeres, amb el peus en els clàssics i la mirada en l’horitzó de noves formes de parlar a l’ànima. Ha consolidat en un llenguatge propi que l’ha portat per teatres i festivals de més de trenta països.


“Se volvieron invisibles, tan acostumbrados ya estamos a verlos, dormitando en los vestíbulos de las estaciones y aeropuertos, revolviendo en los contenedores de basura, haciendo cola en los comedores benéficos… Los vemos tan ajenos y apenas la cantidad de una mensualidad nos separa de ellos.”

Activitat paral·lela:

CONFERÈNCIA: LA ZARANDA, UNA COMPANYIA HISTÒRICA, INFLUÈNCIES I REFERENTS

A càrrec de Jorge Picó, director de teatre.

Biblioteca de Tàrrega, dijous, 2 de novembre a les 8 del vespre.