Diumenge, 19 de febrer a les 19 h 

 

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Stefano Massini

Director: Roberto Romei

Intèrprets:  Rubèn de Eguía, Òscar Muñoz, Santi Ricart, Jordi Rico,Jacob Torres i David Vert

 

 COMPRAR ENTRADES 

Preu 20 € (consulteu descomptes)

Durada 150'

 

Lehman Trilogy explica la història de la companyia Lehman Brothers, des de l’arribada el 1844 a la ciutat de Nova York de Henry Lehman, un jueu alemany que buscava fortuna, fins a la caiguda del que era un dels bancs d’inversió més grans del moment, el 2008. L’espectacle traça la vida de tres generacions Lehman, recorrent la història del capitalisme modern des de l’intercanvi de béns fins al deliri contemporani, d’ordinadors que compren i venen en fraccions de segon, passant per la mediació comercial, la borsa o la globalització.

L’espectacle fa èmfasi en la deshumanització constant que afecta el món econòmic i polític en nom de l’augment del benefici. El segle XX ha estat una cursa sense sentit cap a no se sap on, cada vegada més ràpida, amb menys regles i més desconnectada del món real i les seves estructures i necessitats. Una cursa que va desembocar en una crisi financera mundial i ha provocat una recessió de la qual encara patim els efectes.

Un èxit internacional que retrata la història de Lehman Brothers, el banc d’inversió nord-americà que va desencadenar la crisi econòmica, ètica i social més greu dels últims 80 anys, escrita per Stefano Massini, un dels autors italians més representats al seu país i actual director artític del Piccolo Teatro de MIlà.