15.06                               
EL TALLADELL
19H

Soun de Secà

EMORIÔ
Sound de Secà és un nombròs grup de percussionistes que condueixen el públic per un viatge emocional més enllà de la percussió, a través del ritme, el moviment, les melodies i la interacció. Uns personatges misteriosos i elegants escalfen la temperatura de la plaça gràcies a la seva energia i a la complicitat amb el públic.

22.06                               
TÀRREGA (ESPLANADA DELS DIPÒSITS, SANT ELOI)
22:30 H
Cia. Emília Gargot

ZH O 36 MILIONS D'ANYS A 120 KM/H
La nau de la companyia de viatges inerestelars ZH Spacelines pateix un accident i els seus tripulants acaben atrapats en un planeta inhòspit, on no hi a res. Una autèntica lluita pel poder farà que els personatges s'enfrontin també als seus estigmes terrícoles. Un espectacles sense text que genera una atmòsfera intensa i singular a través d'una acurda composició musical, disseny de llums, espai escènic i interpretació.


29.06   
 
                         
ALTET
22:30 H
Circ Los

XARIVARI BLUES
Xarivari Blues és un espectacle potent i divertit on quatre experimentats artistes de circ, en una exuberant escenografia i inspirats en la pel.lícula "Blues Brothers", ofereixen malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies amb molta elegància i humor.


 

06.07                               
LA FIGUEROSA
21:30 I 23 H
Always Driking Marxing Band

El carrer és nostre
En aquest espectacle es barregen cançons pròpies amb versions esbojarrades i gags surrealistes amb altres on la interacció i participació del públic és el principal objectiu, més ellà de passar una estona que no s'oblidarà fàcilment, rient, cantant i ballant tots plegats. ADB està format per 8 músics i un frontman/clown.