L’Ajuntament de Tàrrega mantindrà la festa de Sant Joan en el seu calendari si bé adaptarà la celebració a les mesures de seguretat i higiene sanitària contra la pandèmia. L’acte emblemàtic del programa serà, un any més, la rebuda de la Flama del Canigó, la qual es traslladarà al pati de l’Escola Maria-Mercè Marçal (habitualment es convocava a la plaça del Carme). En el nou recinte, el consistori limitarà l’aforament i evitarà aglomeracions vetllant pel compliment de la distància social. Els espectadors, que hauran de dur mascareta, accediran al recinte de forma esglaonada.

La festa dels Països Catalans tindrà lloc el dimarts 23 de juny a partir de 2/4 de 8 del vespre, quan la Flama del Canigó arribarà a la localitat. La vetllada per donar la benvinguda al solstici d’estiu es completarà amb una acció reivindicativa del col·lectiu VinyArtístics (promoguda per Òmnium Urgell-Segarra), la lectura del Manifest, l’actuació dels Diablets de BAT i una audició (sense ballada) de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega.

Val a dir que el Manifest que enguany acompanya el foc ha estat signat per 10 ciutadans anònims que han viscut en primera línia la lluita vers la Covid-19. En aquest sentit, des de diversos àmbits es fa una crida perquè la festa de Sant Joan esdevingui un homenatge al personal sanitari i d’emergència així com a tota la societat civil que es mobilitzà per fer front a la pandèmia.

Inscripcions: https://forms.gle/eCHRjW4C717BFJzQA

Indicacions per accedir als recintes:

• Els menors de 16 anys hauran d'accedir amb el pare, la mare o un tutor legal.
• Serà obligatori l'ús de la mascareta principalment en entrar i sortir del recinte.
• Cal utilitzar els dispensadors de gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del recinte.
• Uns cop dins del recinte es recomana no moure’s de la cadira assignada per tal d’evitar encreuaments.
• Eviteu l'ús del WC. En cas de necessitat contacteu amb l'organització.
• No hi haurà mitja part ni programa de mà.
• No hi haurà servei de bar.
• Caldrà accedir a l'hora que us indiquem en el correu electrònic de confirmació per evitar aglomeracions. La ubicació i l'horari d'accés serà per ordre d'inscripció.

Per a més informació podeu contactar al correu electrònic cultura@tarrega.cat o al telèfon 973 310 731.