Tàrrega es vestirà d’etiqueta el dissabte 25 de novembre per celebrar el lliurament dels Premis Culturàlia, que enguany arriben a la 25a edició. Per celebrar aquest quart de segle de reconeixements a la tasca de persones i entitats en els àmbits social i cultural, el Centre Cultural de Tàrrega i la Regidoria de Cultura preparen una gala plena de sorpreses.

Els guardons distingiran enguany el grup Comediants (premi intercomarcal), un dels ideòlegs de la Fira de Teatre al Carrer; la publicació ‘URTX. Revista d’Humanitats de l’Urgell’ (trajectòria); l'obra pictòrica mural de Josep Minguell a l’Església de Santa Maria de l’Alba (artista); l’activista cultural Manuel de Sanz, president de la Fundació Tekhnikós de Verdú (comarcal); i l’empresària i emprenedora Aurora Catà (targarina fora vila).

Justament, Comediants seran els conductors de la gala de lliurament. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc al Teatre Ateneu a partir de 3/4 de 9 del vespre. Ara bé, des de les 8 del vespre, hi haurà animació a l’exterior del teatre. No hi faltarà un espectacle de la companyia dirigida per Joan Font així com la projecció d'audiovisuals posant de relleu el perfil de les persones i entitats reconegudes.

La figura del guardó dels Premis Culturàlia és obra de l'artista targarí de forja Josep Castellana. El disseny i la construcció de l’escenografia són proposta del targarí Llorenç Corbella. L’acte és obert al públic i gratuït amb reserva prèvia de localitat i assignació de butaca a través de l'enllaç www.culturatarrega.cat o, presencialment a la Botiga del Museu (c. Major, 11) a partir del 6 de novembre.