DOBLE CONCERT AMB TXEMA RIERA QUARTET

Projecte Amália
Fados

 


Data

Dissabte, 17 abril

Lloc
Teatre Ateneu

Hora
20:00h

Preu
10 €

Carolina Blàvia treballa des de l’any 2002 amb música inspirada en el fado. Inicialment, treballa amb versions d’aquesta música. L’any 2006 presenta amb el grup EnFado el CD A mil noranta, Discmedi Records, i l’any 2012 presenta un EP encara de versions anomenat Fado Enllà.

L’any 2018 presenta el seu primer CD Destino meu editat per Picap, disc format íntegrament de temes propis amb lletres en portuguès i català sempre amb la inspiració del fado com a teló de fons.

Aquest 2020, centenari del naixement d’Amália Rodrigues, considerada la representant del fado portuguès per excel·lència, Carolina Blàvia ens presenta un espectable d’homenatge a la fadista portuguesa. En l’espectacle es combinen fados tradicionals i fado “canção” popularitzats per Amália i també alguns temes propis del darrer treball de Carolina, els d’inspiració més fadista. Amb els anys, Carolina ha anat adquirint un elevat grau de maduresa interpretativa i pot considerar-se que ja forma part de l’elit internacional del gènere.