Les dones de la meva vida
Pop Flamenc
 


Data

Diumenge, 13 març

Lloc
Teatre Ateneu

Hora
18:00h

Preu
15 €

Descomptes:
15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega
20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat
5€: Menors de 18 anys

Les dones de la meva vida neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que ens han il·luminat el camí fet fins ara.
La veu de l’Elena, tan plena de matisos com punyent, i la guitarra de la Marta, farcida de colors i detalls rics en expressió flamenca i en nombrosos estils, s’uneixen per presentar-nos un concert molt especial, on faran renéixer, a guitarra i veu, cançons creades per dones que han marcat les seves vides i el seu viatge musical. Dones de discurs punyent i revolucionari, dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell de qui les observa.
Ambdues compositores són líders dels seus propis projectes. L’Elena Gadel és una de les artistes més importants i estimades del nostre país, amb la seva veu única i la seva sensibilitat i posada en escena inigualable; ens ofereix uns directes plens de màgia i poesia. I la Marta Robles és fundadora i la principal compositora del reputat quartet Las Migas, amb qui omple els festivals i teatres més importants, amb gires nacionals i internacionals.