Voltes i voltes

Data : 
Diumenge, 12 de febrer
Lloc: Teatre Ateneu
Hora: 18 h
Preu: 5 €

Després de l'espectacle de teatre i música El tocadiscos de Joan Fuster del 2022, el Tàrrega Sona renova la seva col·laboració amb el festival Barnasants, el projecte cultural de referència de la cançó d'autor als Països Catalans, amb aquest concert de Maria Jaume.
Després de la bona acollida del seu àlbum de debut Fins a maig no revisc, la cantautora de Mallorca ha tornat amb noves cançons i nova banda. El disc Voltes i voltes la consolida entre les grans lletristes de la nostra escena, alhora que representa el pas cap a una sonoritat més pop.
Un concert càlid tot i el fred hivernal de febrer a les nostres terres de Ponent. Produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Victor Ayuso (Renaldo & Clara), al nou treball s’hi pot reconèixer la proximitat amb cantautores indie contemporànies com l’australiana Julia Jackin o la nord-americana Angel Olsen, sense renunciar, però, a la influència mediterrània.
Maria Jaume va ser guanyadora del concurs Sona9 2019 i el seu primer disc Fins a maig no revisc va endur-se el Premi Enderrock de la Música Balear 2021 al Millor Disc Revelació.

Fitxa artística:
Maria Jaume - veu i guitarra
Lluís Cabot - baix
Joan Vallbona - guitarra
Joan Torner - bateria