El Tour de Les petites certeses
Rumba catalana

DOBLE CONCERT AMB ROGER MAS
 Data

Dissabte, 22 gener

Lloc
Teatre Ateneu

Hora
20:30h

Preu
15 €

Descomptes:
15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega
20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat
5€: Menors de 18 anys

Les petites certeses és el nom del nou disc de Pep Lladó, que parla de la recerca interior per trobar, mitjançant la música i la poesia, alguna estructura sòlida, per petita que sigui, on aga¬far-se per sobreviure a una realitat cada vegada més pantanosa.
Des dels primers discos d’Ai Ai Ai fins ara, en els seus treballs en solitari, el Pep no ha parat de portar al límit el llenguatge expressiu de la rum¬ba catalana, maridant-lo amb el jazz, la música africana o la cançó francesa. Les petites certeses apunta a ser un disc on l’autor consolida una ma¬nera pròpia de dir, tant en el contingut com en la forma.
El grup de músics que l’acompanya són profes¬sionals experts tant en rumba catalana com en molts altres llenguatges musicals, i alguns d’ells, vells coneguts del public targari com Carlitos Miñarro (Carlitos Miñarro, Naraina) i Xavi Reyes (Orquestra de Cambra Eduard Toldra, Carolina Blavia). A més a més també seran dalt l’escenari Alba Bioque de Granada (Muchacho y los Sobrinos, Tori Sparks), Vivi Sugar de Medellín (Andy Montañez, Maruja Limón) i Jaume Catà de les Planes d’Hostoles (Toti Soler, Pau Fuster).