DOBLE CONCERT AMB CAROLINA BLÀVIA

Allegoria
Jazz

 


Data

Dissabte, 17 abril

Lloc
Teatre Ateneu

Hora
20:00h

Preu
10 €

Amb Terror (Underpool, 2016), el seu primer disc com a hammondista Txema Riera es va convertir en un punt de referència de l’escena jazzística actual. Ara ens presenta el nou disc Allegoria, amb els seus col·laboradors habituals: Dani Pérez a la guitarra i el targarí Roger Gutiérrez a la bateria. També hi ha convidat el conegut saxofonista Santi de la Rubia, un company de viatge amb qui comparteix moltes afinitats i complicitats.

El resultat és un jazz modern, contemporani i fresc, que neix de la tradició per conduir-nos per camins de vegades coneguts, d’altres inesperats on ressona la vida quotidiana i on s’esforça per homenatjar els que l’envolten i que l’han guiat en el seu viatge, aquests són els autèntics protagonistes d’Allegoria.

Allegoria es va gravar per al segell Underpool, que ha tingut molta cura de fer d’aquest el seu primer llançament en vinil. Va ser enregistrat i barrejat pel productor Sergi Felipe i masteritzat als estudis Greenwood Underground de Nova York per Eivind Opsvik.