El Espejo Negro     ATENCIÓ NOVA DATA I NOU HORARI!!!

Titelles per a adults
 


Data

NOVA DATA: Dissabte, 19 de desembre de 2020

Autoria | Direcció
Ángel Calvente

Repartiment
Laín Calvente, Carlos Cuadros y José Vera (intèrprets i manipuladors)

Lloc
Teatre Ateneu

Hora | duració
20:00 h | 90'

Preu
15 €

Sinopsi
El Espejo Negro és un vell conegut del públic targarí, moltes van ser les Fires de Teatre que van acollir els seus irreverents espectacles, però des del 2009, no ens visitaven.
En aquest darrer espectacle s’han superat i gràcies als seus 30 anys d’experiència han signat un espectacle rodó, fi en les formes i gamberro en el fons. Calvente no deixa canya dreta en un muntatge que reivindica la llibertat d’expressió amb una factura tècnica impecable.
El públic, com l’innocent Alícia, travessarà el vidre endinsant-se en el més profund d’El Espejo Negro: un món fosc on regna la llum, on resideixen criatures elegants, irreverents, tendres, perverses, solitàries, provocadores, ànimes plenes d’humor corrosiu i burleta. Un androgin i extravagant personatge sortit de les tenebres, ajudat per tres titellaires, ens submergirà en un món paral·lel per mostrar-nos, sense pudor, els nostres pecats i baixeses. Música, llum, foscor, objectes, titelles i actors surten i entren d’un mirall que els atrapa per devorar-los sencers, com un gran forat negre.
Premi al millor espectacle de la Feria de Artes Escénicas Palma del Río 2019


ESPEJISMO (Video promocional) from El Espejo Negro on Vimeo.