Coproducció de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre   

Comèdia musical
 


Data

Dissabte 12 de desembre i diumenge 13 de desembre

Autoria | Direcció
Empar Moliner | David Selvas

Repartiment
David Bagés,Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas

Lloc
Teatre Ateneu

Hora | duració: DOS PASSIS
18:00 h  (ambdós dies)  | 110'

Preu
28 €

Sinopsi
En un moment on predominen les desavinences, les crítiques desmesurades, l’enveja i la rancúnia, Dagoll Dagom, la Brutal i T de Teatre trenquen una llança per demostrar que unir esforços és el millor camí per aconseguir avançar d’una manera creativa i renovada. I ho fan a partir de relats d’Empar Moliner, adaptats al teatre per ella mateixa.
Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics: un grup feminista que organitza una xerrada contra la discriminació, un home que s’enfada amb el seu nòvio després de somiar que l’enxampa al llit amb un altre o una parella que assisteix al curset obligatori per pares adoptius. Són retrats, entre còmics i amargs, de la vida moderna, escrits amb un estil tan rigorós com desvergonyit que la crítica ha qualificat de “turbulent, descarat i ple d’enginy”.

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA: CLUB DE LECTURA TEATRAL

Dimarts 15/12/20 a les 20:30 h
Club de lectura teatral (format virtual):  T’estimo si he begut amb Empar Moliner
Trobada virtual amb l’escriptora Empar Moliner, autora del llibre de contes breus, T’estimo si he begut, que ella mateixa ha dramatitzat per l’espectacle teatral. 
Insripcions a teatreateneu@tarrega.cat, gratuït amb places limitades. Si hi esteu interessats podeu demanar el llibre a la Biblioteca  Pública de Tàrrega - Germanes Güell.

 

T'estimo si he begut - Spot Gira 2020 from T DE TEATRE on Vimeo.