Diumenge, 6 març 2022 - 18 h - durada: 50 min - Preu: 5 € - familiar

Promoció especial : Per la compra de 4 entrades de qualsevol dels espectacles inclosos dins de la programació familiar 2021-22 regalem 1 entrada. Aquesta promoció s'aplicarà en el mateix moment de la compra. Disponible només a la botiga del Museu i a taquilles.

Hamelí, Xip Xap
Autoria i direcció: Ramon Molins Interpretació: Oriol Planes, Imma Juanós, Eder Carràs i Víctor Polo

Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com Hamelí, un espectacle basat en un conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible explicar. Hamelí narra la misteriosa desgràcia d’una vila idíl·lica que ben bé podria ser la teva, on conviuen tot el veïnat, amb alegries i discòrdies. Però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica: la població és envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d'on han vingut, o potser no han vingut d'enlloc i sempre hi han estat? En el nostre relat les rates no venen de fora, les rates som nosaltres! Sovint veiem una cosa i en realitat és una altra.

Aquest és un espectacle molt especial, fruit la cooperació entre dues companyies de teatre familiar de Lleida amb una llarga i contrastada trajectòria: la Companyia Xip Xap i Zum-Zum Teatre. La barreja de dues maneres de fer ben diferenciades de crear espectacles familiars ha obtingut un resultat sorprenent, mereixedor del Premi Drac d’Or FECOLLa la 32a Fira de Titelles de Lleida. Cal destacar-ne també el treball de Joan Pena i Òscar Ribes, encarregats del disseny dels titelles i l’escenografia. Que gaudiu de l’espectacle!