Diumenge, 20 febrer 2022 - 18 h - durada: 50 min - Preu: 5 € - familiar

Promoció especial : Per la compra de 4 entrades de qualsevol dels espectacles inclosos dins de la programació familiar 2021-22 regalem 1 entrada. Aquesta promoció s'aplicarà en el mateix moment de la compra. Disponible només a la botiga del Museu i a taquilles.

Nautilus, Cia La negra
Direcció: Toni Agustí i Xavo Giménez Dramatúrgia: Toni Agustí, Xavo Giménez i Diego Guill Interpretació: Juli Cantó i Carlos Amador.

El capità Nemo s’estima més el mar més que la seua pròpia vida. Viu a bord del Nautilus, un submarí secret que recorre els oceans de tot el món, lluny de tot i de tots. Però d’un temps ençà, el capità ha estat observant que els bancs de coral s’han convertit en muntanyes de fem; els peixos, en bosses de plàstic; i els prats de posidònia, en abocadors aquàtics. La vida marina està en perill i Nemo s’ha proposat evitar-ho, però no pot fer-ho tot sol. Per això recluta el professor Aronax, a qui portarà a fer un viatge de 20.000 llegües submarines per a mostrar-li els secrets d’aquest món fascinant amenaçat per la contaminació humana.

Nautilus és una versió de la clàssica novel·la d’aventures 20.000 llegües de viatge submarí amb una lectura actual, compromesa i ecologista.

Premi FETEN 2020, la proposta original per a la sensibilització del medi ambient Premi Millor Espectacle Festival Internacional Titeremurcia 2020 Espectacle recomanat per la Xarxa Nacional de Teatres i Auditoris Finalista Premi millor espectacle per a xiquets i xiquetes Premis IVC 2020