Màgia
Data:
Diumenge 26 de febrer de 2023
Hora: 18 h
Durada: 55'
Preu: 5 €
Promoció especial: Per la compra de 4 entrades de qualsevol dels espectacles inclosos dins de la programació familiar 2022-23 regalem 1 entrada. Aquesta promoció s'aplicarà en el mateix moment de la compra. Disponible només a la botiga del Museu i a taquilles.

Fitxa artística:
Autoria: Txema Muñoz
Direcció: Jaume Jové i Mario Andrés
Interpretació: Txema Muñoz

Sinopsis:
Ja ha arribat! I té correspondència per entregar. Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents, fins i tot ha portat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i als dos presidents de la Casablanca. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Que hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir que conté aquest paquet. Però quan obres una carta, qualsevol cosa és possible, dins del sobre es poden amagar tones de poesia, un mar de sorpreses o un oceà de màgia. Qualsevol sorpresa podrà tornar a convertir el públic en un nen innocent que creu que els fantasmes existeixen i que els gots s'omplen sense que ningú hi acosti l'aigua...
A The postman, Txema Muñoz reuneix els seus dots de prestidigitador i mim per regalar-nos un espectacle d’humor gestual que sense paraules ens dirà molt i ens lliurarà una carta que, encara que no ho sabéssim, tots estàvem esperant.
The postman és el quart espectacle de Txema Muñoz, que es va donar a conèixer amb Mr Magic (2004) i que després ha presentat Juliette (2011) i The tea time (2014), muntatges que li han proporcionat premis tan importants com el Golden Gaobi Award, (2019, Shenzhen, Xina) o haver estat convidat al Monday Night Magic de Nova York.