Presentació del llibre "Torno on vaig néixer" de Manuel de Pedrolo, editat per M. Alba Pijuan Vallverdú
Pagès Editors portarà a Tàrrega el dimecres 21 d’abril una de les seves propostes del Sant Jordi 2021. Es tracta de l’obra Torno on vaig néixer, que treu a la llum traduccions inèdites de Manuel de Pedrolo realitzades sobre poemes d’autors anglesos, francesos, italians i nord-americans. Els textos foren localitzats a la casa de l’escriptor a Tàrrega l’any 2014 de manera casual. Es tracta d’originals mecanografiats i/o manuscrits de 146 traduccions de poemes d’autors contemporanis de primera fila, que atorguen una nova dimensió a la faceta traductora i poètica de Pedrolo. És una edició a cura d’Alba Pijuan Vallverdú, Doctora en Teoria de la Traducció i experta en la tasca traductora de Pedrolo (actualment és l’alcaldessa de Tàrrega).
La presentació tindrà lloc al Teatre Ateneu, a les 7 de la tarda. L'acte és gratuït eprò serà imprescindible la reserva prèvia de plaça amb l'enviament d'aquest formulari.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració