ACCESSIBILITAT


Tàrrega s'ha adherit al programa Apropa Cultura per afavorir l'accés a les programacions d’arts escèniques i música a les persones amb discapacitat o risc d'exclusió social. Si vols conèixer el funcionament d'aquest programa o t'interessa participar-hi, clica aquí.
Entrades i descomptes
La llotja número 5, la tercera de l'esquerra, està reservada exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda i els seus acompanyants. Aquestes localitats tenen un 20% de descompte (també té dret a aquest descompte un acompanyant) i només poden ser utilitzades per persones amb cadira de rodes. Estan disponibles fins a 20 minuts abans de l’inici de la funció, moment en què, si no han estat ocupades, es posaran a la venda. Aquestes entrades es poden comprar a taquilla, per telèfon o pel correu electrònic que indiquem a sota.

Per garantir-vos una millor atenció us recomanem que aviseu amb antelació al telèfon 973310731 o al mail cultura@tarrega.cat

Informació de com arribar al teatre


El Teatre Ateneu disposa de 4 aparcaments, molt propers, per a discapacitats al C/ de la Comabruna.
 
Tota la planta baixa té accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes. En aquesta planta trobareu la taquilla, els lavabos, un del quals també està adaptat, i l’accés a la platea i les llotges. El teatre disposa d’una llotja reservada a persones amb mobilitat reduïda amb lloc per dues cadires de rodes i dos acompanyants. Ara bé, si pots canviar-te a la butaca i ho prefereixes, et recomanem que agafis les butaques de platea contigües a un passadís. L’acomodador us donarà les indicacions oportunes i us ajudarà. A l’amfiteatre no es pot accedir amb cadira de rodes ja que l’edifici no disposa d’ascensor ni elevador elèctric, s’hi accedeix a través d’escales.