Diumenge 5
23a Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega – Memorial Eduard Garcia i Ricard Mir, fundadors del Club d’Atletisme 100 X 100 Fondistes
A les 9 del matí, amb sortida i arribada al Parc Esportiu
Organitza: 100 x 100 Fondistes

40è APLEC DE SARDANES
A 2/4 de 12 del migdia i a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça del Carme
Organitza: Amics de la Sardana de Tàrrega
Entreu a la rotllana i gaudiu al compàs de la dansa catalana sota la frescor dels plataners del Pati. Amb la participació de Cobla Tàrrega i Cobla Jovenívola d’Agramunt.

TÀRREGA SONA 2024: SARA DOWLING QUARTET
A les 7 de la tarda, al Teatre Ateneu
Organitza: Regidoria de Cultura
Darrera cita del cicle musical de la capital de l’Urgell. En aquest concert el targarí Roger Gutiérrez amb Sara Dowling, triada millor vocalista als British Jazz Awards 2019 i reconeguda com una de les cantants de jazz de més talent del Regne Unit. D’ascendència palestina i irlandesa, es va formar primer com a violoncel·lista abans d’emergir com a vocalista i compositora poderosa i expressiva. Les seves influències més importants són Betty Carter i Sarah Vaughan. Amb una veu arrelada en el llenguatge del jazz i en el seu propi repertori, Sara Dowling està emergint amb un estil propi que ressona tant en les composicions com en les originals interpretacions d’estàndards americans. El seu so és una fusió animada de nostàlgiques harmonies clàssiques i intensos ritmes post-bop americans de finals dels 60, on la interacció i la improvisació són el centre de l’actuació. Preu: 10 euros · Venda a la Botiga del Museu (carrer Major, 11) i al web www.culturatarrega.cat · També al Teatre Ateneu des d'una hora abans de l’espectacle.

Dimarts 7 i dimecres 8
Festa Major: Assaig del ball de l’EIXIDA
A les 10 de la nit, al local d’assaigs de la Societat Ateneu
Organitza: Esbart Albada
Aprèn el ball de l'Eixida, la dansa més tradicional de Tàrrega, a càrrec de l’Esbart Albada a l’assaig de l’acte que es durà a terme dilluns 13 de maig a la plaça Major. Una dansa viva que inicia el cap del Consistori de la ciutat i que s’hi poden afegir la resta de ciutadans que la vulguin ballar.