Dimecres 11 de maig 18.00 h – Plaça de les Nacions sense Estat
Cantata Boix el Bruixot i la ciutat de Meravella , a càrrec d'infants de 6è de les escoles de Tàrrega
L’alumnat de 6è d'educació primària de les escoles Àngel Guimerà, Jacint Verdaguer, Maria Mercè Marçal, Escola Pia, Vedruna Tàrrega i de cant coral de l'EMMT esdevenen cantaires sota la direcció de l’escola de música. En la iniciativa també col·labora d'Escola d'Arts Ondara.

Dimecres 11 de maig 20.00 h – Oficina Jove de l’Urgell
Noves maneres de fer fotos amb el mòbil
La Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega organitzen el taller de fotografia i xarxes socials a càrrec de Gerard Cuberes, fotògraf, realitzador i pilot de drons. Només cal que portis el mòbil i tinguis més de 12 anys. Inscripcions a https://tuit.cat/Gb6ez

De dijous 12 a dilluns 16 de maig - Zona Parc Esportiu
Firetes i atraccions

Dijous 12 de maig 18.30 h -  Plaça Major
L’Eixideta
Amb l'Eixideta concedim el protagonisme als grups folklòrics de la ciutat que tenen formacions infantils, amb una cercavila de cultura popular.

Divendres 13 de maig 9.30 h - Pavelló Club Natació Tàrrega
Matinal de bàsquet 3x3
Equips masculins, femenins i mixtes participen en aquesta matinal lúdica i esportiva on el bàquet esdevé el protagonista.

Divendres 13 de maig 12.00 h - Plaça de les Nacions sense Estat
Jocs Infantils amb Toc de Fusta
Treballant la fusta Toc de Fusta fan autòmats de gran format. Aquesta companyia juga i fa jugar amb els mecanismes que ells componen. Ho fan per als més menuts, sense oblidar que a tots i totes ens agradaria algun cop tornar a ser nens i nenes. A Tàrrega aquesta vegada ens duran la proposta Els amics d'en Crusó.

Divendres 13 de maig 13.00 h - Plaça de les Nacions sense Estat
Concert orquestra de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega
Aquest concert anirà a càrrec de de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i, més concretament de l’agrupació que forma l'Orquestra de Vent.

Divendres 13 de maig 17.30 h - Teatre Ateneu
Espectacle UAALAAAA!!! amb Magic Girls · Next Generation
Les Next Generation són tres joves magues d’entre 14 i 15 anys de la comarca de l’Urgell acostaran al públic el fascinant món de la màgia amb el seu nou espectacle familiar de màgia ple d'humor i grans il•lusions, on s'inclou el seu famós número de quick change (canvis de vestuari màgics) amb el qual ha sorprès en diferents festivals de màgia.
Entrades a la venda a www.culturatarrega.cat

Divendres 13 de maig 21.00 h - Plaça Major
Eixida · Exhibició de balls tradicionals
La Festa Major atorga protagonisme als diversos elements del folklore tradicional local. Autoritats i ciutadania ballaran l’Eixida, la dansa típica de Tàrrega. Després, Balls de Bastonets amb l’Esbart Albada; Ball de Gegants i Dansa dels Capgrossos amb La Fal•lera Gegantera; Balls d’Arquets, Nans, Cavallets i Lo Tossino amb Guixanet; i una sardana d’exhibició amb l’Agrupació Amics de la Sardana. La música en directe anirà a càrrec de la Cobla Tàrrega i La Follia, una jove formació targarina de brass band que conviu com a músics amb els Grallers de la Barra i que van debutar a la Festa Major de l’any passat (2021).

Dissabte 14 de maig 11.00 h - Des del Museu Tàrrega
Ral·li Fotogràfic Familiar
Et coneixes la ciutat com ningú, sabries descobrir els racons amagats?
Et proposem un Ral·li fotogràfic familiar perquè utilitzant la càmera del mòbil participis en aquesta gimcana per a tots els públics. Inscriu-te al Ral·li AQUÍ

Dissabte 14 de maig 19.30 h - Plaça del Carme
Exhibició de la secció infantil dels Diables de BAT i Espetec d'Agramunt
El grup de Diables Infantils de BAT de Tàrrega neix oficialment el 23 de juny de 2017 de la mà del grup de Diables BAT. Amb ganes de fomentar la cultura del foc i els correfocs típicament catalans en la canalla i poder fer unes festes molt més divertides i animades.
Aquest 2022 hi ha convidada la colla infantil de Diables Espetec d'Agramunt.

Dissabte 14 de maig a partir de les 20.30 h - Plaça Major
La Nit del Tararot
·Sopar popular (a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça Major)
Venda de tiquets pel sopar al Vermut de l'Agrat i al CorreTossino
·Espectacle de cultura popular (a les 10 de la nit, a la plaça Major)
La Nit del Tararot és un espectacle de cultura popular de carrer que compta amb una participació directa de 700 persones. Hi participen colles de cultura popular de Tàrrega i de fora vila. Aquest any l’espectacle commemorarà els 350 anys de l’ensorrament del campanar de la Parròquia i que va acabar configurant el temple que tenim actualment.

Diumenge 15 de maig 11.30 h - Plaça de les Nacions sense Estat
33a Trobada de Gegants i Capgrossos
Cercavila gegantera que és tot un referent per a les agrupacions folklòriques del país. La Fal·lera Gegantera de Tàrrega exerceix d’amfitriona de l’aplec, acostant fins a la capital de l’Urgell l’encís de la cultura popular. En arribar la comitiva a la plaça Major, s’oferiran les exhibicions de balls.
Recorregut: pl. Nacions sense Estat, c. Piques, c. Major, pl. Sant Antoni, c. Hospital, pl. Centenari, c. Santa Clara, av. Catalunya, c. Santa Anna, c. Carme, c. Torras i Bages, c. Agoders i pl. Major.

Diumenge 15 de maig 21.30 h - Espai Reguer
Assaig obert de FiraTàrrega 2022 amb Sound de Secà: +
Sound de Secà agafa com a punt de partida creatiu aquest símbol +, el de sumar. Símbol que ajagut a terra es converteix en una cruïlla, un lloc comú de l’espai públic i un punt d’encreuament d’itineraris individuals que reivindiquem com a punt de trobada de desconeguts. Un encreuament creatiu, participatiu i nocturn.

Dilluns 16 de maig 17.00 h - Zona Parc Esportiu
Dia del nen a les firetes i atraccions
Dilluns després de sortir de l'escola aprofita i puja a l'últim dia de les atraccions i les firetes de la Festa Major de Maig de Tàrrega amb descompte.