De dijous 11 a dilluns 16 de maig - Zona Parc Esportiu
Firetes i atraccions

Dijous 11 de maig 18.30 h -  Plaça Major
L’Eixideta
Concedim el protagonisme als més petits de la ciutat, amb una cercavila de cultura popular pel centre. La celebració s’obrirà amb l’encesa de la tronada, que la duran a terme l’alcaldessa, el regidor de Cultura i la Coral Infantil Mestre Güell, amb motiu del 60è aniversari de l’entitat. El pregoner tradicional apareixerà amb els Macers, encarregats durant el segle passat d’obrir pas a la comitiva municipal. Al seguici participaran també l’Àliga Petita de Tàrrega, els Targalets, la Targafera el Ball d’Arquets Infantil, la Coral Infantil Mestre Güell, els Nans, els Gegants de Tàrrega, els Gegants Tararots, el Diables infantils de BAT, els Bastoners Petits de l’Esbart Albada i els Gegantons de les escoles, fent costat als elements del folklore local. L’itinerari finalitzarà a la plaça Major, on els menuts oferiran la seva versió de l’Eixida, la dansa típica de Tàrrega, entre altres balls. L’acte també comptarà amb la participació del Cacauero i la Rubinada.

Divendres 12 de maig 9.30 h - Pavelló Club Natació Tàrrega
Matinal de bàsquet 3x3
Equips masculins, femenins i mixtes participen en aquesta matinal lúdica i esportiva on el bàquet esdevé el protagonista.

Divendres 12 de maig 11.00 h - Des del Museu Tàrrega
Ral·li Fotogràfic Familiar
Et coneixes la ciutat com ningú, sabries descobrir els racons amagats?
Et proposem un Ral·li fotogràfic familiar perquè utilitzant la càmera del mòbil participis en aquesta gimcana per a tots els públics. Inscriu-te al Ral·li AQUÍ

Divendres 12 de maig 11.30 h - Plaça de les Nacions sense Estat
Jocs Infantils amb Xou's Produccions
Jocs gegants individuals i col·lectius per als més petits de la casa. Un assortiment de propostes tradicionals, d’enginy, habilitat, precisió i punteria. A més, aquesta vegada es complementarà amb un magnífic ‘Espai Bombolles’, un món d’activitats per poder fer bombolles gegants, minúscules i fins i tot posar-se dins una gran bombolla.

Divendres 12 de maig 13.00 h - Plaça de les Nacions sense Estat
Concert orquestra de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega
Aquest concert anirà a càrrec de de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i, més concretament de l’agrupació que forma l'Orquestra de Vent.

Divendres 12 de maig 18.30 h - Plaça de Sant Antoni
Espectacle ZUM!!! amb La Tresca i La Verdesca
Zum!!! és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

Divendres 12 de maig 20.00 h - Llera del riu Ondara
Holi Colors amb HoliBlue
Amb un dj i un animador la Festa HoliBlue manté l’esperit original d’aquestes celebracions on els colors i el bon ambient creen un clímax festiu per compartir en comunitat.

Dissabte 13 de maig 13.00 h - Plaça Major
Eixida · Exhibició de balls tradicionals
La Festa Major atorga protagonisme als diversos elements del folklore tradicional local. Autoritats i ciutadania ballaran l’Eixida, la dansa típica de Tàrrega. Després, balls de Bastonets amb l’Esbart Albada, ball de Gegants amb La Fal·lera Gegantera, ball de les Gitanes de La Soll i balls d’Arquets, Nans, Àliga, Cavallets, La Verreta i Lo Tossino amb Guixanet. La música en directe anirà a càrrec de la Cobla Tàrrega, La Follia i els Grallers el Tararot.

Dissabte 13 de maig 19.30 h - Carrer Migdia (cruïlla carrer La Solana)
Exhibició de la secció infantil dels Diables de BAT i colla infantil dels Diables de l'Hospitalet de l'Infant
El grup de Diables Infantils de BAT de Tàrrega neix oficialment el 23 de juny de 2017 de la mà del grup de Diables BAT. Amb ganes de fomentar la cultura del foc i els correfocs típicament catalans en la canalla i poder fer unes festes molt més divertides i animades.
Aquest 2023 hi ha convidada la colla infantil de Diables infantils de l’Hospitalet de l’Infant.

Dissabte 13 de maig a partir de les 20.30 h - Plaça Major
La Nit del Tararot
·Sopar popular (a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça Major)
Venda de tiquets pel sopar al Vermut de l'Agrat i al CorreTossino
·Espectacle de cultura popular (a les 10 de la nit, a la plaça Major)
L’espectacle de cultura popular compta amb una participació directa de 700 persones. Compta amb les següents colles de cultura popular de la ciutat com l’Associació Guixanet, la Fal·lera Gegantera, el grup de Diables de BAT, les Gitanes de La Soll i l’Esbart Albada.
De fora vila aquest 2023 hi participaran la Mulassa de Falset o el Cavall Nebot de Riudoms, entre altres colles convidades. Aquest any l’espectacle commemorarà el 150è aniversari dels Gegants de la Mercè.

Diumenge 14 de maig 11.00 h - Plaça de les Nacions sense Estat
34a Trobada de Gegants i Capgrossos
Cercavila gegantera que és tot un referent per a les agrupacions folklòriques del país. La Fal·lera Gegantera de Tàrrega exerceix d’amfitriona de l’aplec, acostant fins a la capital de l’Urgell l’encís de la cultura popular. En arribar la comitiva a la plaça Major, s’oferiran les exhibicions de balls.
Recorregut: pl. Nacions sense Estat, c. Piques, c. Major, pl. Sant Antoni, c. Hospital, pl. Centenari, c. Santa Clara, av. Catalunya, c. Santa Anna, c. Carme, c. Torras i Bages, c. Agoders i pl. Major.

Diumenge 14 de maig 22.15 h - a la llera del riu Ondara · Camp dels Escolapis
Castell de focs amb Pirotècnica Tomàs
L'espectacle que proposa Pirotècnia Tomàs està creat pels seus dissenyadors especialment per a Tàrrega. Utilitzant els seus coneixements en la matèria, així com un sofisticat equip informàtic amb les últimes tecnologies en disseny d’espectacles pirotècnics, creen un espectacle de focs artificials amb quatre parts fonamentals: combinació, dinamisme, colorit i espectacularitat.

Dilluns 15 de maig 17.00 h - Zona Parc Esportiu
Dia de l'Infant a les firetes i atraccions
Dilluns després de sortir de l'escola aprofita i puja a l'últim dia de les atraccions i les firetes de la Festa Major de Maig de Tàrrega amb descompte.