Dijous 11 de maig 24.00 hPlaça de les Nacions sense Estat
Dj Jordi Vila
Jordi Vila és un DJ imprescindible de la nit targarina. Actiu en moltes entitats i associacions, les seves sessions barregen el dance més comercial amb el techno més conegut. Cançons que fan un repàs dels hits més ballables per a un públic heterogeni.

Divendres 12 de maig 13.00 hPlaça de les Nacions sense Estat
Concert orquestra de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i vermut popular
Aquest concert anirà a càrrec de de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i, més concretament de l’agrupació que forma l'Orquestra de Vent.

Divendres 12 de maig 18.00 h. - Plaça de les Nacions sense Estat
Cafè Concert i ball amb l’Orquestra Mediterránea
Es defineixen com la gran orquestra en petit format. Ofereixen un repertori molt ampli en tot tipus de gènere. La seva versatilitat i el seu gran directe no deixen indiferent ningú interpretant cançons d’ara i de sempre. És una de les formacions més contractades a nivell nacional.

Divendres 12 de maig 22.30 h - Plaça de les Nacions sense Estat
Concert amb Coco, La Queency i Festa Flaix amb Dj Anna Gisbert i Dj Miquel Gonzalez
• 22.30 h Coco és apoderament femení, és festa gamberra, és intensitat i diversió. Coco són quatre figures carregades de flow i de connexió brutal amb el públic, que us portaran de viatge pels grans hits que tots hem cantat tantes vegades de festa. Una proposta única, irreverent, exòtica i original que no deixa indiferent ningú.
• 23.45 h La Queency fa temps que trepitja fort al pop urbà amb una aposta musical rotunda i sense complexos. Es va donar a conèixer la tardor de 2019 amb la cançó Urkinaona, inspirada en les protestes contra la sentència del judici del procés i, després de diversos senzills, el 25 de juny de 2021 va publicar de forma independent la mixtape de debut Pussy roig. Les seves lletres tracten sobre les coses que viu, sovint influïdes per problemàtiques socials. També sovinteja les referències a temes sexuals, amb un caràcter despreocupat i sempre des del punt de vista d'una dona apoderada; en són clars exemples els temes Posa't rumantik o Costa Brava.
• 01.00 h Anna Gisbert i Miquel González són joves DJ de l’emissora dance i techno de Catalunya, Flaix FM, especialitzats en fer vibrar la gent a través de la música urbana, en especial el reggaeton i el dembow. Es caracteritzen per les seves ganes i entusiasme per la música i destaquen per l’energia que impregnen a les sessions, fins al punt de no trobar el moment de parar! A la festa hi haurà sortejos de samarretes entre els assistents.

Dissabte 13 de maig 11.30 h - Llera del riu Ondara
Vermut musical

Dissabte 13 de maig 19.00 h - Lloc a determinar
CorreTossino 2023 amb Band The Marxa i La Follia Brass Band
El Corretossino és un original correbars festiu. Aquest any la música anirà a càrrec de Band The Marxa i La Follia Brass Band.
Recorregut: c/ Montsec, Av Balaguer, Av Catalunya, Pl. Carles Perelló, c/ Santa Maria, c/ Carme, c/ Agoders, Pl. Carme, Pl. Anselm Clavé, Pl. Nacions.

Dissabte 13 de maig 23.45 h - Plaça de les Nacions sense Estat
Concert amb Elèctrica Dharma + La Fúmiga + Dj Luara Bearka
23.45 h Aquest 2023 la Companyia Elèctrica Dharma iniciarà l’espectacle GIRA 50 ANYS i ho fa a Tàrrega. Aquesta gira oferiria la millor versió de la Dharma amb tota la seva característica energia i amb un valuós repertori que inclou les cançons més exitoses i emblemàtiques de la seva fèrtil discografia. Acompanyaran als concerts per Catalunya com a eines de promoció: la pel·lícula, el llibre i el còmic.
• 01.30 h La Fúmiga ha fet una punyent entrada en el panorama musical català. El seu primer disc, Espremedors, ha aconseguit milions de reproduccions a les plataformes digitals i els ha valgut diferents premis. Amb el seu darrer treball, Fotosíntesi, publicat al 2021, La Fúmiga arrasa amb la seva proposta festiva i engrescadora on interpel·la els joves amb ritmes i lletres que s'acaben convertint en himnes. Aquest 2023 seguirem sentint els seus vents surfejant els millors ritmes i lletres sobre l'escenari, perquè ens sorprendran amb nous singles i una nova gira.
• 03.00 h Luara Bearka és l’alter ego de Laura Berka, una jove DJ apassionada per la música. Col·laboradora en diferents emissores de ràdio, ha participat en diferents festivals i festes i habitualment ofereix sessions en discoteques connectant amb el públic més jove.

Diumenge 14 de maig 18.00 h - Plaça de les Nacions sense Estat
Cafè concert i Ball amb l’orquestra Selvatana
Una orquestra amb una gran posada en escena, que ofereix la millor ambientació i garanteix a tots els assistents una vetllada inoblidable. Amb el seu nou espectacle recupera l’essència de les grans big bands i l’època daurada del swing. Dotze músics i quatre grans veus donen vida a una proposta única a mig camí entre el jazz i la música de ball, per a la qual han seleccionat alguns dels títols més inoblidables de tots els temps: New York, In The Mood, Mac the Knife, Fly me to the moon, Come fly with me, My Way...

Diumenge 14 de maig 19.00 h - Plaça Sant Antoni
Concert amb Perifèrics
Perifèrics en format de quartet, amb un so més contundent i sofisticat, revisita el seu particular repertori de composicions pròpies de pop i rock, capaç d’aglutinar una audiència intergeneracional. Veu i guitarra: Joan Bailon. Guitarra: Eduard Escaño Baix: Eduard Ribera Bateria: Sisco Ayala.

enlightened Consulta més sobre la música de la Festa Major de Tàrrega AQUÍ