Tragèdia
Data :
14 de gener de 2023
Hora: 20.30 h
Durada: 90' o 120'
Preu: 25 €

Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat ; 5€: Menors de 18 anys.

Fitxa artística: 
Companyia:
Sala Becket
Autoria: Anja Hilling
Direcció: Julio Manrique
Repartiment: Màrcia Cisteró, Mia Esteve, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert i Ernest Villegas

Sinopsis: Quatre homes, dues dones i un nadó van d’excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l’amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els depara una nit enmig de la natura. Tot d’una, salta inadvertida una espurna, que desferma un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. Tot d’una, l’únic que compta és salvar la pròpia vida. L’experiència de por mortal, soledat i la pròpia vulnerabilitat davant la natura desfermada llança els supervivents a una vida quotidiana que no estan en condicions d’afrontar.
Julio Manrique dirigeix aquesta obra de la dramaturga alemanya Anja Hilling nascuda l’any 1975 i llicenciada en Germanística i Estudis Teatrals per la Freie Universität de Berlín i també s’ha format en Escriptura Dramàtica a la Universitat der Künste de Berlín. L’any 2003, per la seva primera peça teatral, Sterne, rep el Premi del Dresdner Bank per a Noves dramatúrgies, i el 2005 és escollida autora novell de la temporada a l’enquesta de crítics de la revista teatral Theater heute. Amb la seva obra Animal Negre Tristesa (Schwarzes Tier Traurigkeit, 2007), Anja Hilling aconsegueix el reconeixement internacional, amb estrenes al Théatre National de la Colline de París i al Königlich Dramatischen Theatre d’Estocolm, entre d’altres.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES AL VOLTANT DE ANIMAL NEGRE TRISTESA
ACTIVITATS SUSPESES PER MOTIUS ALIENS A L'ORGANITZACIÓ. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

Club de lectura de l’obra d’Anja Hilling, una de les autores més destacades de la nova dramatúrgia alemanya.
Inscripcions a partir del 26 de setembre a la Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell i al telèfon 973 500 428.

Col·loqui-vermut: Els incendis s’apaguen a l’hivern, causes i efectes
Dissabte 14 de gener | 12 h Local social de la Societat Ateneu, Pl. del Carme, 14
L’espectacle Animal Negre Tristesa situa l’acció en un incendi provocat per l’acció humana. Temes com aquest apareixen sempre a l’estiu, però és a l’hivern quan ens hauríem de preparar. Debatrem sobre el tema amb professionals i persones relacionades amb la gestió del paisatge del nostre entorn la pagesia i l'ecologisme.
Col·labora: GEMA