Comèdia
Data:
11 de febrer de 2023
Hora: 20.30 h
Durada: 80'
Preu: 20 €

Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat ; 5€: Menors de 18 anys

Fitxa artística: 
Direcció i autoria: Carol López
Repartiment: Ariadna Llobet,, Dolo Beltrán, Jordi Andújar i Ian Bermúdez

Sinopsis: La Sara i L’Albert són uns pares joves, d’ideologia progressista, i oberts a dialogar sobre qualsevol tema. Però quan la Clàudia, la seva única filla, els presenta l’Eric, la seva nova parella, un noi trans amb qui vol formar una família, tots els prejudicis, els dubtes i la ignorància surten a la llum. Perquè no importa el que defensem en públic, tot esdevé diferent quan passa a casa teva. 
FAMÍLIA (IM)POSSIBLE és una comèdia que parla dels prejudicis que tenim sobre la diversitat de gènere. I alhora tracta de visibilitzar nous models de família. 

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA AL VOLTANT DE FAMÍLIA (IM)POSSIBLE

Conferència: Les noves sexualitats a càrrec d'Andrés Scagliola

8 de febrer | 19 h Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell
En els darrers anys hem estat testimonis d’una nova revolució en la interpretació de la identitat de gènere, aquest ha deixat de ser senzillament binaris i han aflorat noves identitats i orientacions sexuals i afectives. 
Andrés Scagliola, es consultor en drets humans, polítiques públiques de diversitat sexual i de gènere i interseccionalitat, el primer polític uruguaià a declarar-se públicament gai. Si us perdeu entre sigles com LGTBIQA+, no falteu a aquesta conferència.
Col·labora: Regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Tàrrega.