ENTRADES EXHAURIDES!!!
Data :
 4 de novembre 
Hora: 20.30 h
Durada: 90'
Preu: 25 €
Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat; 5€: Menors de 18 anys

Fitxa artística: 
Companyia: Bitó Produccions
Autoria:  
Jordi Galceran
Direcció:  Sergi Belbel
Repartiment:  Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla, Mima Riera
Sinopsis
Quatre escaladores, cada una amb una personalitat i trajectòria diferents, però amigues de l’ànima, estan a mitja ascensió del FitzRoy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies d'escalada més complicades del món i mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l'ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d'assolir una fita que potser no podran repetir mai.
Amb diàlegs àgils, àcids i enginyosos, i amb quatre personatges absolutament entranyables, recognoscibles i amb una força i una personalitat arrabassadores, el duo Jordi Galceran i Sergi Belbel torna a carregar la seva artilleria després de 20 anys de l’èxit El mètode Grönholm, 8 d’El Crèdit i 5 de Paraules encadenades.