Data :
 divendres 19 de gener
Hora: 20.30 h
Durada: 105'
Preu: 25 €
Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat; 5€: Menors de 18 anys

Fitxa artística: 
Companyia: Kulunka Teatroa
Autoria:
Iñaki Rikarte, José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo
Direcció: Iñaki Rikarte
Repartiment: José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo

Sinopsis
Després d'André i Dorine i Solitudes, la companyia Kulunka Teatro torna a apostar pel llenguatge silent de les màscares. Tot i tractar-se d'un espectacle sense text, un dels punts forts de la companyia resideix precisament a la seva elaborada dramatúrgia. En aquesta ocasió, ha calgut un procés de 8 mesos de creació repartits en dos anys per crear el “text” d'aquest muntatge i la seva conseqüent partitura d’accions que permeten a l'espectador entendre la situació i la psicologia dels personatges sense trobar a faltar la paraula.
Forever és la història de com una família es va allunyant del que va somiar que seria. Reflectint amb humor i ironia les contradiccions de l'amor, posa el focus en temes com ara la paternitat, l'educació, la discapacitat, la sobreprotecció, la sexualitat o la violència.
Sobre una plataforma giratòria i amb un llenguatge molt cinematogràfic, Forever és un carrusel com la pròpia vida. Però també una espiral que, a mesura que gira, aprofundeix en el dolor dels protagonistes. Fins on pot arrossegar la incomunicació a una família? La història d'aquesta família podria ser la de la nostra.