Situada a la cantonada dels carrers de La Vilanova i Les Piques, al cor del nucli antic, la Casa de Cultura acull la seu del Centre Cultural de Tàrrega i diversos cursos a la seva sala d'actes. Als baixos de l’edifici (amb entrada des del carrer de La Vilanova) es troba la Sala Marsà, dedicada a exposicions i mostres, especialment de gènere artístic. L'immoble fou construït durant el segle XVIII i també és conegut com Cal Terés. Als anys 70 esdevingué de propietat municipal albergant el Museu Comarcal de l'Urgell (actualment a Cal Perelló). Després d'unes reformes, es reinaugurà l’any 1984 com a Casa de Cultura.

  Del 2 de desembre de 2021 al 2 de gener de 2022
 
Esperits humans
  Josep Castellana (escultura) i Domènec Serra (pintura) 
  Exposició de l’univers creatiu de dos artistes de la ciutat: l’escultor Josep Castellana i el pintor Domènec Serra. Ambdós autors, units per   una amistat de més de 50 anys, comparteixen espai per exhibir al públic el seu art figuratiu sota l’eix temàtic del cos humà, en especial el rostre.
L’exposició, titulada ‘Esperits humans’, presenta més d’una vintena d’obres corresponents a diferents etapes, des dels inicis de sengles trajectòries fins a l’actualitat incloent treballs inèdits. “Proposem una reflexió sobre l’expressivitat humana i un viatge cap al món interior de les persones”, han assenyalat els dos artistes.a Pertile.

 Horaris de la Sala Marsà
 • Dijous i divendres de 19 h a 21 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius de 12 h a 14 h i de 19 h a 21 h.
 Si teniu interès a visitar la Sala Marsà fora de l'horari habitual d'obertura, contacteu amb nosaltres a cultura@tarrega.cat
 o al telèfon 973 31 07 31