VERMUTADA TARGARINA
A partir de les 11 del matí, a la llera del riu Ondara
Organitza: Associació Agrat
Contacontes i sessió musical amb Freak&DO i PD Sanches feat NNA.

TIRADA DE BITLLES CATALANES
A partir de les 4 de la tarda, al Camp dels Escolapis
Organitza: Club de Bitlles Tàrrega

CORRETOSSINO amenitzat per BAND THE MARXA, LA FOLLIA i XARANGARÍN XARANGA
Activitat no recomanada per a menors de 16 anys
A 2/4 de 6 de la tarda, des de l’esplanada del Castell (c. Hospital)
Organitza: Lo Tossino de Guixanet
El Corretossino és un correbars que s’organitza per la Festa Major de Maig i que se celebra el dissabte a la tarda des de l’any 2012. L’animat passacarrers transcorre per diferents bars del centre de la ciutat al ritme de xarangues, on Lo Tossino és el tòtem a seguir i l’amfitrió de la festa.
La festa començarà a l'esplanada del Castell de Tàrrega amb la formació musical targarina Pascual i els Desnatats
Tot seguit, la cercavila pel centre de la ciutat anirà acompanyada pels grups:
Band The Marxa
neix l'any 2008 a Molins de Rei. Des del primer moment aposta per oferir un espectacle musical de qualitat amb un repertori divers i original que al llarg d'aquests anys han tingut ocasió de compartir amb gent de tot el país.
La Follia és una brass band targarina que incorpora instruments com la gralla i la dolçaina, amb un repertori ballable i exitós per les nombroses actuacions que han fet durant la seva curta història.
Aquest any es suma Xarangarin Xaranga al recorregut del CorreTossino i fer encara més musical aquest original correbars.

FIRACÓC 2024
De 6 de la tarda a 2/4 de 11 de la nit, a l’Espai MerCAT (plaça de les Nacions sense Estat)
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica
Amb la Festa Major torna la Firacóc, la parcel·la gastronòmica que Tàrrega dedica a les diverses varietats de coca de recapte i altres receptes de fleca com coca, panadons, orelletes, galetes o bunyols. Els expositors participants posaran a la venda els tradicionals cocs (escalivada, carabassó, samfaina, arengada...) al costat de propostes més innovadores. Delícies per al paladar que faran de l’Espai MerCAT un punt de referència per als gourmets.

Mostra del bestiari participant a LA NIT DEL TARAROT
A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça dels Àlbers
Organitza: Associació Guixanet
Diferents elements de colles procedents dels Països Catalans s’exhibiran en aquesta exposició informal en una de les places cèntriques de la ciutat. Descobreix abans que ningú qui formarà part de l’espectacle de cultura popular organitzat per l'Associació Guixanet que s’oferirà hores més tard.

Exhibició de la secció infantil dels DIABLES DE BAT acompanyats per la COLLA DE DIABLES INFANTILS DE LA VALL DEL CORB I ESPURNETES FOC FOLL DE BELLPUIG
A 2/4 de 8 del vespre, al carrer de Migdia amb carrer de La Solana 
Organitza: Grup de Diables de BAT
El grup de Diables Infantils de BAT de Tàrrega neix oficialment el 23 de juny de 2017 de la mà del grup de Diables BAT. Amb ganes de fomentar la cultura del foc i els correfocs típicament catalans en la canalla i poder fer unes festes molt més divertides i animades.
Aquest 2024 hi ha convidades les colles de Diables infantils de la Vall del Corb i Espurnetes Foc foll de Bellpuig.
Recorregut: C. Migdia amb c. La Solana fins a l’estació de busos.

LA NIT DEL TARAROT
· Sopar popular (a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça Major)
· Gran espectacle de cultura popular (a les 10 de la nit, a la plaça Major)

Organitza: Associació Guixanet
Espectacle de carrer organitzat per l'Associació Guixanet inspirat en un succés que ocorregué en una cercavila a Tàrrega, l’any 1325, i que narra la mort d’un joglar apedregat a causa d’una disputa amorosa. A continuació s’inicià un procés judicial per castigar els culpables. Aquests fets van quedar registrats en els actes del procés judicial i serviren de base per escriure el llibre Una cercavila nocturna a la Tàrrega medieval de la historiadora Teresa Vinyoles, l’any 2002.

Correfoc amb DIABLES DE BAT i colles de DIABLES DE LA VALL DEL CORB I DIMONIS FOC FOLL DE BELLPUIG
A 1/4 de 12 de la nit, als carrers del nucli antic
Organitza: Diables de BAT
El grup de Diables de BAT neix el 1986 de la mà del grup de teatre BAT de Tàrrega, influenciats i ajudats pel Grup Comediants. Han realitzat diferents correfocs i espectacles a la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, així com cloendes, inauguracions i espectacles de gran format. També han participat en la cloenda de les Olimpíades 92 i Expocultura 94. 
Aquest any els acompanyen les colles de Diables de la Vall del Corb i Dimonis Foc foll de Bellpuig.
Recorregut: Pl. Major, c. Major, c. de la Font, c. Migdia, c. Sant Agustí i pl. de Sant Antoni.

Concert amb les agrupacions LA LUDWIG BAND, SEXENNI i KETEKALLES
A les de 12 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat
Després de La Nit del Tararot, hi ha previst un triple concert amb La Ludwig Band, Sexenni i Ketekalles. La Ludwig Band arriben a la capital de l’Urgell per presentar el seu tercer treball discogràfic, Gràcies per venir (The Indian Runners / Ceràmiques Guzmán, 2023), Premi Enderrock 2024 a millor disc de pop-rock. Els lleidatans Sexenni estrenaran a la plaça de les Nacions sense Estat la seva darrera col·laboració amb The Tyets, Grup de pop, una nova cançó que complementa el seu darrer treball, Supernova (Delirics, 2023). Tancarà la nit el grup barceloní Ketekalles, banda que reivindica el paper de la dona als escenaris a través de la música amb la fusió de diversos gèneres, com el soul i el hip-hop.