Estimadíssims malvatsData : 
Divendres, 26 de gener 
Lloc: Teatre Ateneu
Hora: 20.30 h
Preu: 10 €

“Vivim envoltats d’històries i cançons que tenen un origen traumàtic i dolorós”, amb aquesta premissa arriba a Tàrrega aquest espectacle musical ideat per Víctor Borràs i que compta amb escenografia del targarí Llorenç Corbella. Un recull de cançons populars que narren crims, robatoris, assassinats, enverinaments que s’han comés segles enrere i que s’han transmès de generació en generació.
Quant dura el dolor que ocasiona el mal? Quantes generacions carreguen la duresa de la vida d’algú que ha estat víctima d’un fet traumàtic? Quan el dolor es converteix en fascinació? Quan la fascinació es transforma en llegenda? Quan la llegenda es fa cançó, alegria i festa? Quan el dolor es converteix en alegria? Quan la pena es transforma en joia? Quan el plor es fa brindis?
Guiat pel sons i la música electrònica de la Laia Vallès, en Jordi Vidal s’enfonsa en melodies tradicionals que ens fan reviure el dolor de forma nostàlgica, meravellosa i fins i tot divertida. Perquè, per molt mal que faci el passat, sempre el podrem enyorar amb una cançó.

 
Fitxa artística:
Autoria i direcció: Víctor Borràs Gasch
Veu: Jordi Vidal
Música i espai sonor: Laia Vallès
Escenografia: Llorenç Corbella