Dissabte, 5 febrer 2022 - 20.30 h - durada: 1 h - Preu: 20 € - circ
Creatura, Lapso Producciones

Autoria i dIrecció: Rafa Campos, Antonio J. Campos, Rafael Rivera i Pepe Viyuela
Interpretació: Rafa Campos, Antonio J. Campos, Rafael Rivera, Elena Vives, Diego García i Luis Toto


De l'últim refugi de la bogeria, on fa olor d’eternitat i risc, on habita allò imaginable i la quimera, allò inconcebible i allò impossible, del diví ventre de la carpa que il·lumina la vida i la il·lusió del món, neix Creatura, la fantasia de la paraula i la realitat del més difícil encara. Fa els seus primers passos en una pista rodona. Mor i torna a néixer constantment. Salta, vola, i fa malabars increïbles en una simfonia de paraules i imatges que donen forma a un bestiari d'éssers que viuen a la nostra imaginació per oferir-nos una manera d'entendre la vida.
Creatura és un espectacle de circ que utilitza com a fil conductor el Bestiari del Circ, escrit per Pepe Viyuela, un maridatge entre arts escèniques, musicals i literàries, amb una acurada posada en escena que crea atmosferes realment singulars juntament amb les habilitats circenses d'alguns dels artistes de circ més destacats del panorama internacional, com són l’aerealista Elena Vives, el malabarista Totó i el duo format per Marilén Ribot i Matías Marré d’Atempo Circo. Completen el cartell els músics de Projecte Voltaire amb els seves evocadores creacions musicals.
A Creatura es fusionen les arts en una proposta actual que gira al voltant d'un gènere clàssic. Un espectacle per contemplar el circ des d'una visió musical i poètica.