Tragicomèdia
Data :
19 de novembre
Hora: 20.30 h
Durada: 105'
Preu: 25 €
Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat ; 5€: Menors de 18 anys

Fitxa artística:
Companyia:
La calòrica
Autoria: Joan Yago 
Direcció: Israel Solà
Repartiment: Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher,Esther López, Monica López, Marc Rius i Júlia Truyol

Sinopsis : De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda és una auca ecologista, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll. Alguna cosa fa pudor de podrit. No podem seguir negant l’evidència. Mentre nosaltres continuem aquí parlant de les nostres cabòries, la taca d’humitat s’estén, les canonades s'embussen, les parets s’esquerden... Reconèixer el problema és –ja ho diuen– el primer pas per solucionar-lo. Però estem realment disposats a fer el segon pas?
Premis TeatreBarcelona 2021 per Millor Espectacle de Teatre i Millor autoria original XXV Premios MAX de las Artes Escénicas per Mònica López, Millor actriu de teatre.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES AL VOLTANT DE DE QUÈ PARLEM MENTRE NO PARLEM DE TOTA AQUESTA MERDA
Conferència: Medi ambient i ecologisme: propostes per a un món més més just i sostenible
Dimecres 16 de novembre | 19 h Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell
Amb la participació de:
Bruna Cañada Roca, investigadora i dinamitzadora de l’Observatori del Deute en la Globalització ODG, xarxa d’investigació i activisme per la justícia climàtica, la justícia financera i la defensa dels béns comuns, que parlarà des d’una perspectiva ecofeminista.
Chris Boswell, ex-professor, traductor, activista i membre del Grup d’Ecologia i Medi Ambient de Tàrrega GEMA., que ens situarà en context i descriurà com hem arribat a la situació actual.
Ambdós ens parlaran que quines accions estan a les nostres mans per aturar el canvi climàtic.


Inspecció fluvial al riu Ondara
Diumenge 20 de novembre | 11 h (sense inscripció prèvia) Poliesportiu Municipal
Activitat participativa de conscienciació ambiental per conèixer l’estat ecològic del riu Ondara. Organitza: GEMA